voorlichting

Een nieuw jaar, hetzelfde doel

Een nieuw jaar is begonnen, maar ons doel blijft hetzelfde: de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie verbeteren. Samen met jou gaan we in de aanval voor mensen met epilepsie en hun omgeving.

Stappen vooruit in 2022

Dankzij jouw steun zijn er in 2022 maar liefst zeven belangrijke onderzoeken van topwetenschappers van start gegaan!

Ook hebben we jouw steun ingezet om mensen met epilepsie en hun dierbaren direct hulp en adviezen te geven. Webinars, podcasts, Epilepsie Cafés: deze worden gewaardeerd. En we bieden een luisterend oor, want onze professionals en deskundige vrijwilligers gingen ruim 1400 gesprekken aan via De Epilepsielijn. Nog eens 650 mensen kregen via de e-mail antwoord op hun vraag.

Onze plannen voor 2023

Met jouw steun kunnen we ook in 2023 doorgaan en blijven zoeken naar de grote doorbraak in de behandeling van epilepsie. Er lopen nu 18 wetenschappelijke onderzoeken naar nieuwe medicijnen en behandelingen.

Heb je zelf epilepsie? Of ken je iemand in je omgeving met epilepsie? Iedereen die door de aandoening wordt geraakt, kan ook in 2023 op ons rekenen voor informatie, voorlichting, behartiging van belangen of gewoon een goed gesprek.

Wil je mensen met epilepsie blijven steunen? Help mee en doneer! Samen maken we het leven van mensen met epilepsie steeds een stukje beter!

Help mee en doneer nu!

Deel dit:

Meer artikelen lees je hier