voorlichting

Asimo Networks partner EpilepsieNL

Vanaf 2022 is Asimo Networks de IT-partner van EpilepsieNL. In dit partnership ondersteunt Asimo Networks tot en met 2024 de kantoorautomatisering en netwerk werkzaamheden. Door deze samenwerking zal EpilepsieNL haar resources nog beter kunnen inzetten om de doelstellingen te realiseren.

Vanaf 2022 is Asimo Networks de IT-partner van EpilepsieNL. In dit partnership ondersteunt Asimo Networks tot en met 2024 de kantoorautomatisering en netwerk werkzaamheden. Door deze samenwerking zal EpilepsieNL haar resources nog beter kunnen inzetten om de doelstellingen te realiseren.

Asimo Networks

Asimo Networks is een IT-dienstverlener met een sterke focus op privé/hybride datacenter en netwerk werkzaamheden. Met hun ervaren netwerk engineering team worden klanten bediend die uitdagende vraagstukken hebben. Denk bijvoorbeeld aan: op- en afschalen van internetverkeer bij grootschalige seminar, het koppelen van meerdere middelgrote locaties met diverse applicaties en veiligheidseisen en het hosten van middelgrote contentleveranciers.

Asimo Networks heeft zich verbonden aan EpilepsieNL voor de komende 3 jaar met de volgende doelstellingen:

  1. Optimale support leveren voor de medewerkers van EpilepsieNL.
  2. Financiële resources vrijmaken voor onderzoek en de kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie verbeteren.

Wij zijn blij met Asimo Networks als partner en kijken uit naar een fijne samenwerking!

Deel dit: