Erwin in actie voor EpilepsieNL

Erwin is een man in de kracht van zijn leven. Hij houdt van sportieve uitdagingen, die hij combineert met zijn gezellige gezinsleven. Maar ineens verandert alles. "Soms gebeuren er dingen in het leven die je niet ziet aankomen. Zo ook begin 2022 binnen ons gezinnetje. Ineens zit je er middenin en weet je wat epilepsie kan betekenen bij een jong gezin." Maar Erwin gaat niet bij de pakken neerzitten. Hij komt in actie en besluit een grensverleggende uitdaging aan te gaan. Hij schrijft zich in voor de Verbier Ultra Trail in de Zwitserse Alpen. Met dat doel in gedachten start hij ook een actie voor EpilepsieNL. Op zaterdag 9 juli was het zover. Benieuwd hoe hem dat is vergaan?

Lees meer

Daan stapt vooruit tegen epilepsie

Daan (10) en zijn moeder Marleen hebben samen 330 km gelopen voor Mink. ''Vorig jaar kreeg Mink op 5-jarige leeftijd een heel heftige epileptische aanval en moest hij naar het Kinderziekenhuis in Utrecht. Door iets in zijn hersenen heeft hij epilepsie, waarvoor hij nu elke dag 2x medicijnen krijgt om de aanvallen zoveel mogelijk tegen te houden.'' Daarom zijn Daan en Marleen een actie gestart om geld in te zamelen voor onderzoek naar epilepsie. Met deze actie hebben Daan en Marleen al meer dan 20.000 euro opgehaald. Daar is EpilepsieNL heel erg blij mee!

Lees meer

Heb je nog vragen?

We nemen je stap voor stap mee in het aanmaken van je eigen actiepagina. Heb je toch nog een vraag of kun je nog hulp gebruiken? Neem dan contact met mij op:

Niels Bout
Coördinator Evenementen
acties@epilepsie.nl
030 - 634 40 63