Wij zijn blij met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers want zij weten hoe het is om te leven met epilepsie. Zij organiseren verschillende activiteiten of zijn contactpersoon voor een gesprek. Wil je weten waarover? Lees dan snel verder. En wil je zelf vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@epilepsie.nl.

De Epilepsielijn

Wil je praten met iemand die uit eigen ervaring weet wat het hebben van epilepsie betekent? Onze vrijwilligers aan De Epilepsielijn hebben bijvoorbeeld zelf epilepsie (gehad), een kind met epilepsie of ervaring met Nervus Vagus Stimulatie. Maar natuurlijk kun je ook over andere onderwerpen bij hen terecht.

Je komt met hen in contact door te bellen met De Epilepsielijn: 030 634 40 64. Kies dan tussen 9.30 – 17.30 uur voor optie 2. Als dat nodig is kan de dienstdoende vrijwilliger je doorverwijzen naar een collega die op een bepaald gebied ervaring heeft.

Bel naar 030 634 40 64

Epilepsie Café

Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van een kind met epilepsie, familie en vrienden. Maar ook professionals en andere belangstellenden zijn welkom. In een gemoedelijke sfeer kun je met elkaar praten en ervaringen uitwisselen over leven met epilepsie. Geregeld zijn er artsen, verpleegkundigen, mensen uit het onderwijs of maatschappelijk werkers aanwezig om vragen te beantwoorden. Je bent van harte welkom in het Epilepsie Café. De toegang is gratis. De cafés zijn op verschillende plekken in Nederland. Bekijk de agenda voor meer informatie.

Heb je een specifieke vraag?

Wil jij in contact komen met mensen die het antwoord hebben op een specifieke vraag, ook dan zijn wij er voor je. Er zijn verschillende ervaringsdeskundigen in onze community die je hiervoor kunt benaderen. Vind hier het volledige overzicht.

Lees meer

Wij delen veel informatie op onze socials. Volg jij ons al?

Facebook

Facebook

Check ons laatste posts!

Instagram

Instagram

Zie onze nieuwste content

LinkedIn

LinkedIn

Volg onze berichten en blogs