Laten we samen de mogelijkheden verkennen!

'Samenwerken is de komende jaren cruciaal om door te bouwen aan continuïteit en groei van het aantal onderzoeken. Wij werken graag samen met partners die zich net als wij willen onderscheiden!' Joost Wijnhoud Directeur EpilepsieNL

Wil jouw bedrijf zich inzetten voor EpilepsieNL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op met Ellen

Wil je EpilepsieNL als bedrijf steunen? Wij zetten ons dagelijks in voor mensen die getroffen zijn door epilepsie. Wij geloven dat samenwerking met bedrijven kan leiden tot innovatieve oplossingen, meer bewustwording en betere zorg voor mensen met epilepsie. Bovendien laat je hiermee zien dat maatschappelijke verantwoordelijkheid belangrijk is  voor je organisatie.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Ellen Janssens.

Mail naar Ellen

Waarom doneert u?

"Ik heb inderdaad een speciale reden voor mijn donatie. Mijn nichtje heeft vanaf haar geboorte al last van epilepsie. Jaren was het stabiel met behulp van medicijnen. Ineens kreeg zij hele heftige aanvallen die een veel impact hadden op haar leven en van haar familie. Jaarlijks kies ik, als zelfstandig ondernemer, een goed doel om aan te doneren in plaats van eindejaarsgeschenken. Ik stuur eind van het jaar wel een kaart naar mijn relaties om kenbaar te maken aan welk goed doel ik geld over heb gemaakt en waarom. In de hoop uiteraard om hen te inspireren hetzelfde te doen.”
Mevrouw de Boeij-van Harn van Boeijend Ondernemen.