acties

Nick & Simon tientje voor EpilepsieNL

Wat een fantastische dag! Vandaag neemt EpilepsieNL het eerste Nick & Simon tientje in ontvangst. Een limited edition biljet, gemaakt door Koninklijke Joh. Enschedé ter ere van 10 nummer 1 albums van Nick & Simon. Het tientje is nu te koop! De opbrengst gaat naar EpilepsieNL.

Met het tientje krijg je toegang tot een app van innovatiebureau Wij Doen Dingen. In de app staat exclusieve Nick & Simon content in hybrid reality, zoals unieke thuisoptredens en leuke fotomomenten.

Klaas Nagel, van Wij Doen Dingen, heeft een zoontje van 6 jaar met epilepsie. De samenwerkende partijen hebben van dichtbij gezien hoe epilepsie het leven van zijn gezin verstoort. De keuze om samen in de aanval te gaan voor EpilepsieNL was dan ook snel gemaakt.

De VriendenLoterij, die goede doelen steunt en zich richt op de gezondheid en het welzijn van mensen, is bijzonder onder de indruk en heeft meteen de eerste 10.000 tientjes gekocht.

Joost Wijnhoud, directeur van EpilepsieNL: ”Wij zijn bijzonder dankbaar voor alle inspanningen van de betrokken partijen. Deze actie creëert zichtbaarheid en begrip voor epilepsie. Met de opbrengst kunnen wij meer toponderzoek financieren en zorgen voor belangrijke innovaties. Wij nodigen Nederland uit om samen met ons in de aanval te komen, dit tientje te kopen en zo meer oplossingen voor epilepsie te realiseren.”

Het Nick & Simon tientje is nu verkrijgbaar via www.nickensimontientje.nl

Deel dit: