acties

Houtens Burgemeester Gilbert Isabella krijgt uniek tientje uitgereikt door EpilepsieNL

Vandaag kregen Burgemeester Gilbert Isabella en Dhr. Peter Baltussen van Rotary Houten een uniek tientje uitgereikt door Anna Woldring van EpilepsieNL, dat gevestigd is in Houten.

De Burgemeester ontvangt één van de eerste exemplaren. Een limited edition biljet, gemaakt door Koninklijke Joh. Enschedé ter ere van 10 nummer 1 albums van Nick & Simon. De opbrengst gaat naar EpilepsieNL. Met de opbrengst kan EpilepsieNL meer toponderzoek financieren en zorgen voor belangrijke innovaties. EpilepsieNL nodigt Nederland uit om samen met ons in de aanval te gaan, dit tientje te kopen en zo meer oplossingen voor epilepsie te realiseren.

Met het tientje krijg je toegang tot een mobiele applicatie. In de app staat exclusieve Nick & Simon content in hybrid reality, zoals unieke thuisoptredens en leuke fotomomenten. Klaas Nagel, die met Wij Doen Dingen de app ontwikkelde, heeft een zoontje van 6 jaar met epilepsie. De samenwerkende partijen hebben van dichtbij gezien hoe epilepsie het leven van zijn gezin verstoort. De keuze om samen in de aanval te gaan voor EpilepsieNL was dan ook snel gemaakt.

Het Nick & Simon tientje is nu verkrijgbaar via www.nickensimontientje.nl/

Deel dit: