onderzoek

Introductie ‘Mijn eenmalige gift’

De acceptgiro verdwijnt. Maar maak je geen zorgen! Heb je nog een acceptgiro in huis? Deze kun je nog tot 15 mei gebruiken, dan heeft de bank nog twee weken om je acceptgiro te verwerken. Na 1 juni stoppen alle banken, ook jouw bank, met het verwerken van acceptgiro’s. Samen met andere goede doelen is er daarom een alternatief ontwikkeld: ‘Mijn eenmalige gift‘.

Het alternatief

Van ons ontvang je voortaan Mijn eenmalige gift. Dit is het alternatief voor de acceptgiro van de gezamenlijke goede doelen. Hiermee kun je net zo makkelijk en vertrouwd een eenmalige gift aan ons overmaken. Mijn eenmalige gift is vanaf nu in gebruik om een bijdrage voor ons werk te vragen.

Je kunt Mijn eenmalige gift op twee manieren gebruiken:

Vul je normaal gesproken een acceptgiro in en stuur je deze op aan je bank? Dan kun je voortaan Mijn eenmalige gift invullen en aan ons opsturen, in plaats van aan de bank.
Gebruik je normaal gesproken de acceptgiro om de betaalinformatie over te nemen voor internetbankieren? Dan kun je de informatie van Mijn eenmalige gift op dezelfde manier gebruiken als je gewend was met de acceptgiro.
Heb je vragen?
We kunnen ons voorstellen dat deze wijziging vragen oproept. Bel ons daarom gerust. Onze donateursservice staat voor je klaar tijdens kantooruren. Bel naar 030 634 40 63 of stuur een mail aan donateurs@epilepsie.nl.

Deel dit: