Epilepsie verstoort levens. 200.000 mensen in Nederland die er zelf mee te maken krijgen en ruim een miljoen mensen met een partner, ouder, kind, broer of zus. Het kan ons allemaal overkomen. Met de collecteweek halen we geld op voor onderzoek naar epilepsie. Onderzoek dat hard nodig is. Met een paar uurtjes van jouw tijd kunnen wij weer meer onderzoek doen naar epilepsie. Sluit je bij ons aan!

Meld je aan als collectant

De impact van epilepsie is groot

Iedereen zet zich op zijn eigen manier in voor mensen met epilepsie. Zo geeft Anne lezingen over hoe positief de hersenoperatie voor haar zoon was: hij heeft geen aanvallen meer. Anja is verpleegkundig specialist en helpt zo bij het verbeteren van het leven van mensen met epilepsie. Sophia gebruikte haar eigen ervaringen met epilepsie bij het schrijven van een kinderboek. En Dimitri collecteert al ruim 25 jaar! Hij heeft nu ook het online collecteren ontdekt.

Collecteer online

Collecteer online

Start eenvoudig je online collectebus

Hoe werkt de QR-code?

Hoe werkt de QR-code?

Vind alle informatie hier.

Collecteweek 2024

In 2024 vindt de collecteweek van EpilepsieNL plaats van
2 tot en met 8 juni. Wil jij je inzetten voor mensen met epilepsie en hun omgeving? Meld je dan alvast aan als collectant of collectecoördinator!

Ik meld me aan als collectant

Ik meld me aan als QR-collectant

Ik meld me aan als online collectant

Meer informatie over QR-collecteren

Bekijk hier de collectematerialen

Bekijk hier de meest gestelde vragen