Op donderdag 7 november nodigt EpilepsieNL jou uit om deel te nemen aan een workshop keramiek. Deze workshop zal plaatsvinden bij Kempro en biedt ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Het is mogelijk om iemand mee te nemen, zoals je partner, vriend(in) of ouder.

Wat houdt de workshop in? 

Tijdens deze workshop maak je een keramiek kunstwerk met begeleiding van een vakspecialist keramiek. Keramiek biedt veel voordelen voor mensen, zowel op creatief als therapeutisch niveau. Door het kneden, vormgeven en modelleren van klei kunnen mensen hun emoties en gedachten uitdrukken op een visuele manier. Ook moet je je goed concentreren tijdens het maken van keramiek, wat kan helpen om de geest te kalmeren en in het moment te blijven. Wanneer je klaar bent, voel je je trots en blij, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Keramiek is niet alleen een leuke en creatieve activiteit, maar ook een waardevol middel voor persoonlijke groei.

Over Kempro

Atelier Galerie Kempro is één van de maatschappelijk georiënteerde werkplekken van epilepsiecentrum Kempenhaeghe. Kempro biedt een creatieve ruimte waar deelnemers hun artistieke talent kunnen ontwikkelen in zowel het kunst- als ambachtelijk atelier. Onder begeleiding van activiteitenbegeleiders en vakspecialisten kunnen deelnemers hun creativiteit op verschillende manieren tot uiting brengen. Van tekenen en schilderen tot werken van keramiek en papierscheppen.

Datum, tijd en locatie 

Donderdag 7 november, 14.30 uur tot 17:00 uur met daarna een borrel 

Galerie Kempro, Dr. Ruttenpark 10, 6029TK Sterksel 

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen €15,- per persoon. Dit bedrag is inclusief alle benodigde materialen en het afbakken van het gemaakte object.

Meld je snel aan en sluit je aan bij ons op deze creatieve dag waar je in contact komt met andere mensen met epilepsie. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!