Online Epilepsie Café voor jongvolwassenen met epilepsie van 18 tot 35 jaar.

We begrijpen dat het soms moeilijk is om naar een Epilepsie Café te gaan, bijvoorbeeld omdat je geen vervoer hebt of de afstand te ver is. Daarom organiseren we een online Epilepsie Café via Microsoft Teams op woensdag 24 januari om 19.00 uur. Je hoeft zelf niets te downloaden. Een dag voor de bijeenkomst krijg je een link opgestuurd om mee te doen aan het epilepsiecafé.

Dit online café wordt geleid door jongvolwassenen die zelf weten hoe het is om met epilepsie te leven. Hier kun je jouw ervaringen delen, vragen stellen en steun vinden. Wie weet ontstaan er zelfs vriendschappen!

Om een leuke en veilige omgeving te creëren zouden we het fijn vinden dat iedereen zijn camera aanzet tijdens de bijeenkomst. Kies daarnaast een rustige plek zonder anderen op de achtergrond, zodat iedereen vrijuit kan praten.

Heb je epilepsie en ben je op zoek naar lotgenotencontact? Meld je dan nu aan voor de online epilepsie café op 24 januari om 19:00! Er is plek voor maximaal 12 personen.

Mochten we het maximale aantal deelnemers bereiken, overwegen we een wachtlijst, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Laten we samen genieten van een positieve en ondersteunende sfeer!

Wil je meedoen aan het online epilepsie café of heb je vragen? Stuur dan een mail naar jongeren@epilepsie.nl.