Online bijeenkomst: Werk en epilepsie

Heb je epilepsie en loop je hierdoor tegen uitdagingen aan bij het vinden van werk of tijdens je werk? Of ben je gewoon op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze online bijeenkomst ‘Werk en epilepsie’ op vrijdag 26 april om 17.00 uur.

Hoe ziet de bijeenkomst eruit?

Tijdens deze bijeenkomst zal Peter Kemner, een deskundige arbeidsconsulent van epilepsiecentrum SEIN, praten over allerlei dingen die te maken hebben met ‘Werken als je epilepsie hebt’. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een geschikte baan en het omgaan met epilepsie op de werkvloer. Bovendien krijg je de kans om je vragen te stellen aan Peter en advies te krijgen.

Na zijn presentatie kun je als je dit wilt met de andere deelnemers verder praten. Zo kun je je persoonlijke verhaal delen, steun vinden en nieuwe inzichten opdoen.

Wil je deze bijeenkomst over werk en epilepsie niet missen? Meld je dan nu aan en neem deel aan deze inspirerende online bijeenkomst!

Datum, tijd en locatie

De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams op vrijdag 26 april om 17.00 uur. Een week voor de bijeenkomst krijg je een link opgestuurd om mee te doen aan de online bijeenkomst. Je hoeft zelf niets te downloaden.

Online bijeenkomst 'Werk en epilepsie'

Naam(Vereist)
We hebben graag persoonlijk contact. Laat je telefoonnummer achter, zodat wij je een keer kunnen bellen over onze aanpak, activiteiten en campagnes.

EpilepsieNL gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.
Hidden
Hidden