Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Ons aanbod

Het reisaanbod voor 2018 is uitgebreid en gevarieerd. Via onderstaand keuzemenu vind je eenvoudig de reizen die het best passen bij jouw zorgbehoefte en interesses. Twijfel je of de vakantie van je keuze geschikt is voor jou? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

De vakantiebrochure van 2018 is gratis te downloaden. Ook kunt u een brochure aanvragen via het aanvraagformulier. Bent u al eens mee geweest op een van onze reizen? Dan krijgt u de brochure automatisch thuisgestuurd.

Bestel of download de vakantiebrochure

Uitgelicht

't Borghuis Relax

Startdatum: Vanaf 3 augustus 2018
Locatie: Losser
Periode: 8 dagen
Leeftijd: 8 - 20 jaar
Prijs: €670,-

Net buiten het dorpje Losser, in het prachtige Overijssel, verblijven we deze week in vakantiehuis De Sterre op landgoed 't Borghuis. Je kunt er genieten van een prachtig uitzicht, maar ook van allerlei leuke activiteiten die we samen gaan ondernemen. Dit wordt een heerlijke relaxweek vol gezelligheid en plezier.

Bekijk deze vakantiereis