Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Het aanbod van vorig jaar (2018)

Jaarlijks bieden we een uitgebreid en gevarieerd reisaanbod. Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het reisaanbod voor 2019. Wilt u vast een indruk van wat er ongeveer te verwachten is? Bekijk dan hier het aanbod van afgelopen jaar (2018). Vragen over een vakantie? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

De vakantiebrochure van 2018 is gratis te downloaden. Ook kunt u een brochure aanvragen via het aanvraagformulier. Bent u al eens mee geweest op een van onze reizen? Dan krijgt u de brochure automatisch thuisgestuurd.

Bestel of download de vakantiebrochure