Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Ons aanbod

Het reisaanbod voor 2016 is uitgebreid en gevarieerd. Via onderstaand keuzemenu vind je eenvoudig de reizen die het best passen bij jouw zorgbehoefte en interesses. Twijfel je of de vakantie van je keuze geschikt is voor jou? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

Vanaf 7 december is hier de vakantiebrochure van 2016 gratis te downloaden. Ook kunt u een brochure aanvragen via het aanvraagformulier.

Bestel of download de vakantiebrochure

Uitgelicht

Hotel Comwell Køge Strand (Deze reis is inmiddels vol)

Startdatum: Vanaf 1 juli 2016
Locatie: Denemarken
Periode: 10 dagen
Leeftijd: 18 jaar en ouder
Prijs: €1245,-

We gaan naar het land van de Vikingen, de kleine Zeemeermin en de 'pølser med brød' (de deense hotdog)! Het eiland Seeland biedt ons voldoende mogelijkheden om een goede indruk van Denemarken te krijgen. We verblijven in het mooie plaatsje Køge, van waaruit we interessante excursies maken in de omgeving. Zowel natuur als cultuur staan centraal deze reis. Ga je mee?

Bekijk deze vakantiereis