Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Ons aanbod

Het reisaanbod voor 2016 is uitgebreid en gevarieerd. Via onderstaand keuzemenu vind je eenvoudig de reizen die het best passen bij jouw zorgbehoefte en interesses. Twijfel je of de vakantie van je keuze geschikt is voor jou? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

Vanaf 7 december is hier de vakantiebrochure van 2016 gratis te downloaden. Ook kunt u een brochure aanvragen via het aanvraagformulier.

Bestel of download de vakantiebrochure

Uitgelicht

Hotel Belle-Vue

Startdatum: Vanaf 22 mei 2016
Locatie: Luxemburg
Periode: 7 dagen
Leeftijd: 18 jaar en ouder
Prijs: €780,-

In het midden van de Ardennen ligt het prachtige stadje Vianden. Het oude centrum is omgeven door oude stadsmuren en torens. Hoog boven de stad staat de bekende oude burcht. Aan de rand van het centrum ligt Hotel Belle-Vue. Vanuit het hotel loop je zo de smalle straatjes in met winkeltjes en terrasjes. Ook vinden we prachtige bossen en watervallen in de omgeving voor iedereen die lekker in het voorjaar op vakantie wil!

Bekijk deze vakantiereis