Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op vakantie met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Het aanbod van 2019

De vakantiebrochure 2019 wordt op 20 december verstuurd. Vanwege de drukte bij PostNL, kan het wat langer duren voordat je de brochure in huis hebt. Kun je niet wachten en wil je de brochure alvast inkijken? Bekijk hem dan digitaal! Heb je vragen? Stuur een email naar vakantiereizen@epilepsiefonds.nl. Let op: tussen 24 december en 4 januari is het kantoor gesloten.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

De vakantiebrochure van 2019 is gratis te downloaden. Ook kun je een brochure aanvragen via het aanvraagformulier. Ben je al eens mee geweest op een van onze reizen? Dan krijg je de brochure automatisch thuisgestuurd.

Bestel of download de vakantiebrochure