Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op vakantie met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Het aanbod van 2019

Bekijk ons aanbod aan reizen met behulp van onderstaand schema. Vul je zelfredzaamheid, mobiliteit en soort reis in, dan zoeken wij de ideale reis voor je uit. Vragen? Neem dan contact op met vakantiereizen@epilepsiefonds.nl of bel 030-634 40 63 (op werkdagen tussen 10.00 - 12.00 uur).

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

De vakantiebrochure van 2019 is gratis te downloaden. Ook kun je een brochure aanvragen via het aanvraagformulier. Ben je al eens mee geweest op een van onze reizen? Dan krijg je de brochure automatisch thuisgestuurd.

Bestel of download de vakantiebrochure