Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Ons aanbod

Het reisaanbod voor 2017 is uitgebreid en gevarieerd. Via onderstaand keuzemenu vind je eenvoudig de reizen die het best passen bij jouw zorgbehoefte en interesses. Twijfel je of de vakantie van je keuze geschikt is voor jou? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63. Op dit moment zijn bijna al onze reizen vol. Wil je toch nog graag met een reis mee? Bel of mail ons dan, dan bekijken we de mogelijkheden.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

Vanaf 12 december is hier de vakantiebrochure van 2017 gratis te downloaden. Ook kunt u een brochure aanvragen via het aanvraagformulier. Bent u al eens mee geweest op een van onze reizen? Dan krijgt u de brochure automatisch thuisgestuurd.

Bestel of download de vakantiebrochure

Uitgelicht

Hotel Neumuhle

Startdatum: Vanaf 28 juli 2017
Locatie: Enkirch
Periode: 8 dagen
Leeftijd: 18 jaar en ouder
Prijs: €710,-

Vakantie vieren aan de Moezel met uitzicht op de wijngaarden? Hotel Neumuhle ligt aan de rand van het dorpje Enkirch en biedt een schitterend uitzicht op de helling vol met druivenstruiken. De buurman kan je alles laten zien over het maken van wijn. In het romantische Moezeldal geniet je van de prachtige omgeving. Toeslag eenpersoonskamer voor deze reis: € 70,–

Bekijk deze vakantiereis