Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Ons aanbod

Het reisaanbod voor 2016 is uitgebreid en gevarieerd. Via onderstaand keuzemenu vind je straks eenvoudig de reizen die het best passen bij jouw zorgbehoefte en interesses. Twijfel je of de vakantie van je keuze geschikt is voor jou? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63. Op dit moment zijn wij nog volop bezig met het samenstellen van het reisaanbod 2016. Zodra ons nieuwe programma bekend is, zullen wij dat op deze pagina plaatsen.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

Vakantiebrochure2015.jpg

Download gratis de vakantiebrochure van 2015 of vraag er een aan via het aanvraagformulier.

Bestel de vakantiebrochure