Vakantiereizen

Jaarlijks gaan ruim 300 kinderen en volwassenen op reis met het Epilepsiefonds. Onze vakantiereizen zijn speciaal samengesteld voor mensen met epilepsie die (nog) niet zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met zorgvuldig geselecteerde begeleiders kunnen zij onbezorgd genieten van gezellige activiteiten, lekker eten en bijzondere excursies.

Ons aanbod

Het reisaanbod voor 2015 is uitgebreid en gevarieerd. Via onderstaand keuzemenu vind je eenvoudig de reizen die het best passen bij jouw zorgbehoefte en interesses. Twijfel je of de vakantie van je keuze geschikt is voor jou? Bel dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling Vakantiereizen, 030 634 40 63.

Mee als vrijwilliger

Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Enthousiaste, betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ga met ons mee

Vakantiebrochure

Vakantiebrochure2015.jpg

Download gratis de vakantiebrochure van 2015 of vraag er een aan via het aanvraagformulier.

Bestel de vakantiebrochure

Uitgelicht

Parkhotel Luisenhöhe

Startdatum: Vanaf 26 juli 2015
Locatie: Duitsland
Periode: 8 dagen
Leeftijd: 18 jaar en ouder

Parkhotel Luisenhöhe ligt op de Lünenburger Heide, in het dorpje Walsrode. Hier vind je ook het grootste vogelpark van de wereld! Natuurlijk nemen we een kijkje bij de ruim 4000 vogels en een indrukwekkende roofvogelshow. Ook staat er een mooie tocht over de heide op het programma en een bezoek aan de oude handelsstad Bremen. In het hotel verzorgt de kok elke dag de heerlijkste gerechten en ’s avonds maken we het gezellig met een bingo of muziekavond. Prijs: € 785,- (toeslag eenpersoonskamer € 115,-)

Bekijk deze vakantiereis