Vrijwilliger voor Postverzending bij EpilepsieNL

Epilepsie verstoort levens! Daarom zet EpilepsieNL zich dagelijks in voor 200.000 mensen met epilepsie én hun omgeving. Dit doen we met een bevlogen team, onze ambassadeurs, wetenschappers en vele vrijwilligers. EpilepsieNL is hét centrale aanspreekpunt, de inspirerende gids zoals wij zeggen, voor iedereen die te maken heeft met epilepsie.

EpilepsieNL verzendt steeds meer postpakketten, bijvoorbeeld informatiepakketten en andere materialen voor mensen met epilepsie, hun naasten en andere geïnteresseerden.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt het team in het verzenden van alle aangevraagde materialen

Wat verwachten we van jou?

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in het werken met CRM systemen
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Minimaal 4 uur per week beschikbaar, bij voorkeur meer

Wat krijg je ervoor terug?

  • Vrijwilligersvergoeding.
  • Flexibele werktijden.
  • Je wordt onderdeel van een enthousiast team.

Meer informatie en sollicitatie

Graag ontvangen we jouw motivatie z.s.m. Je kunt reageren middels een email die je kunt richten aan Ellen Janssens via ellen@epilepsie.nl.

Meer informatie over EpilepsieNL vind je op www.epilepsie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Epilepsie verstoort levens

30 procent van de mensen met epilepsie wordt ondanks medicijnen niet aanvalsvrij. Er overlijden jaarlijks zo’n 250 mensen aan de gevolgen van een aanval. Daarom zijn onze toponderzoekers hard op zoek naar de oplossing. Samen maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Jij, ik, wij. Of je het zelf hebt, iemand kent, er meer over wilt weten. Hier word je herkend, gekend en ondersteund. Hier ontmoeten wij elkaar, hier delen wij onze verhalen en onze kennis, hier halen we geld op voor toponderzoek.

Epilepsie verstoort levens. 200.000 mensen die direct worden geraakt en ruim een miljoen mensen met een partner, kind, broer of zus, ouder of collega. Deze mensen zetten zich in onder één vlag. Eén sterke beweging met maar één doel: samen het leven van mensen met epilepsie beter maken.