Wat wij doen

Stel: iemand krijgt voor je neus een epileptische aanval. Weet jij dan wat je moet doen? En hoe zit dat eigenlijk met autorijden als je last hebt van aanvallen? Welke invloed heeft het op je zwangerschap, en wat doe je als je zonder medicijnen in het buitenland zit? Een epileptische aanval komt altijd onverwacht. Die onzekerheid kunnen we niet wegnemen, wel helpen we jou om precies te weten waar je aan toe bent.

Samen maken wij het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving beter. Jij, ik, wij. Want 200.000 mensen worden direct geraakt en van ruim een miljoen mensen hun partner, kind, broer of zus, ouder of collega. Zolang 30 procent last blijft houden van verstorende aanvallen, gaat de strijd door.

200.000 mensen worden zelf door epilepsie geraakt en van ruim een miljoen mensen hun partner, kind, broer of zus, ouder of collega. In de EpilepsieNL-community ontmoeten wij elkaar en delen wij onze verhalen.

Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Zolang het nog niet te genezen is, werken wij aan de oplossing. Dat doen wij niet alleen, maar samen met toponderzoekers. Onderzoek naar nieuwe medicijnen, nieuwe behandelmethodes en naar het ontstaan van epilepsie. Want zolang daar nog onduidelijkheid over is, blijft epilepsie levens verstoren.