• Lieke verkoopt boek voor mensen met epilepsie

  19-01-2021

  Lieke liep bij haar geboorte hersenschade op, waardoor ze o.a. epilepsie kreeg. De artsen hadden geen verwachtingen over haar ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal. Toch deed Lieke iedereen verteld staan toen ze haar eigen boek schreef, waarvan ze per verkocht exemplaar twee euro aan het Epilepsiefonds doneert!

  Lees verder
 • Miljuschka Witzenhausen lanceert eigen magazine

  14-01-2021

  Miljuschka Witzenhausen, televisiekok en ambassadeur van het Epilepsiefonds, gaat een eigen magazine lanceren. Dat vertelt de televisie-presentatrice vandaag in RTL Boulevard. In de eenmalige editie deelt Miljuschka geheimen over cheesecakes, vertelt ze hoe je kinderen goed leert eten en verklapt ze eenvoudige recepten om na een drukke dag snel en lekker een maaltijd te bereiden.

  Lees verder
 • download_(4).png

  Delfts studentenhuis komt in actie!

  15-12-2020

  In een studentenhuis in Delft wonen 14 meiden, die als één team in actie zijn gekomen. Samen hebben ze meer dan twaalf uur achter elkaar hardgelopen door de binnenstad van Delft. Het doel? Geld ophalen voor meer onderzoek naar epilepsie. “We hebben zo veel meer opgehaald dan we hadden verwacht!”

  Lees verder
 • Epilepsiefonds_TotalDesign.jpg

  Epilepsiefonds kiest voor Total Design

  15-12-2020

  Het Koninklijk Epilepsiefonds is het oudste gezondheidsfonds van Nederland. Na het samengaan met de Epilepsie Vereniging wil het als één team een nieuwe start te maken. Met gebundelde krachten kan er meer worden bijgedragen worden aan onderzoek, informatie en ontmoeting.

  Lees verder
 • Screenshot_2020-12-01_at_10.28.31.png

  Nieuwe online serie Levensliedjes maakt psychische problematiek onder jongeren bespreekbaar

  03-12-2020

  MIND en de Hersenstichting lanceren op 3 december Levensliedjes, een online videoserie op de kanalen van jongerencommunity 2K40. In de serie gaan jongeren met mentale problemen op stap met een Nederlandse artiest en creëren zij samen een nieuw nummer dat hen helpt het gesprek aan te gaan over hun mentale gezondheid.

  Lees verder
 • Exclusief bij Coop: Miljuschka’s bakproducten

  02-12-2020

  Miljuschka Witzenhausen is ambassadaur van het Epilepsiefonds, en weet als geen ander hoe je lekkere baksels maakt en welke spullen je daarvoor nodig hebt. Daarom koop je nu tijdelijk exclusief bij Coop 15 verschillende bakproducten van Miljuschka.

  Lees verder
 • Koop een Gluurpietje, steun mensen met epilepsie

  30-11-2020

  Begin dit jaar, toen de eerste lockdown van start ging, was er de berenjacht. Dit was een initiatief om kinderen te vermaken, overgewaaid vanuit België en Australië. Mensen zetten massaal knuffels voor het raam, zodat kinderen tijdens het wandelen op “berenjacht” konden. Aan die actie wordt nu een vervolg gegeven: Gluurpietjes.

  Lees verder
 • Kinderen van groep 8 komen in actie!

  24-11-2020

  Ieder jaar verzorgt groep 8 van basisschool De Ark in Espel een goede doelenactie. Dit jaar kwamen zij in actie voor het Epilepsiefonds. Maar vanwege de corona-maatregelen, ging het dit jaar iets anders dan gebruikelijk.

  Lees verder
 • Geen vakantiereizen in 2021

  18-11-2020

  Normaliter krijgen onze vakantiedeelnemers en -vrijwilligers rond deze tijd onze eerste berichten over de vakantiereizen van het komende jaar. Helaas loopt heel veel dit jaar totaal anders. De situatie met betrekking tot het coronavirus veroorzaakt een ongekende periode van onzekerheid en crisis in Nederland. Dit heeft voor het Epilepsiefonds al tot gevolg gehad dat wij het reisprogramma van 2020 bijna volledig hebben moeten annuleren.

  Lees verder
 • Bak een taart met Miljuschka!

  18-11-2020

  Vanaf vandaag liggen Miljuschka's bakproducten in de supermarkt. Dit maakt de tv-kok trots op Instagram bekend. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het Epilepsiefonds.

  Lees verder