Start een actie!

Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Tijdens het boodschappen doen, klussen of onderweg naar je werk. Voor sommigen iedere dag, voor anderen eens per jaar. Maar altijd onverwacht.
Samen gaan we in de aanval voor een wereld zonder epilepsie. Help jij ons dit doel te bereiken? Kom in actie voor mensen met epilepsie en hun omgeving. Lees hieronder hoe je in vier stappen een eigen actie opzet.

Heb je vragen over het opzetten van een actie? Stuur een e-mail naar acties@epilepsie.nl.

1
Bedenk een toffe actie

Hardlopen, fietsen, statiegeld verzamelen, cupcakes verkopen of je verjaardag vieren. Alles kan en iedere actie helpt mee!

2
Maak je actiepagina aan

Je weet wat je gaat doen. Dan is het nu tijd om je eigen actiepagina aan te maken. Vergeet je geen vette actiefoto te uploaden?

3
Promoot je actie

Nu je in actie bent gekomen, is het tijd om dat aan iedereen te laten weten! Deel je actie op Facebook, Instagram en je andere socials en schreeuw het van de daken!

4
Behaal je doel!

Streefbedrag gehaald? Topper! Maar ik weet het zeker: jij kunt dat bedrag verdubbelen!

Erwin in actie voor EpilepsieNL

Erwin is een man in de kracht van zijn leven. Hij houdt van sportieve uitdagingen, die hij combineert met zijn gezellige gezinsleven. Maar ineens verandert alles. "Soms gebeuren er dingen in het leven die je niet ziet aankomen. Zo ook begin 2022 binnen ons gezinnetje. Ineens zit je er middenin en weet je wat epilepsie kan betekenen bij een jong gezin." Maar Erwin gaat niet bij de pakken neerzitten. Hij komt in actie en besluit een grensverleggende uitdaging aan te gaan. Hij schrijft zich in voor de Verbier Ultra Trail in de Zwitserse Alpen. Met dat doel in gedachten start hij ook een actie voor EpilepsieNL. Op zaterdag 9 juli was het zover. Benieuwd hoe hem dat is vergaan?

AN EPIC WALK 4 EPILEPSIE

Daan (10) en zijn moeder Marleen hebben samen 330 km gelopen voor Mink. ''Vorig jaar kreeg Mink op 5-jarige leeftijd een heel heftige epileptische aanval en moest hij naar het Kinderziekenhuis in Utrecht. Door iets in zijn hersenen heeft hij epilepsie, waarvoor hij nu elke dag 2x medicijnen krijgt om de aanvallen zoveel mogelijk tegen te houden.'' Daarom zijn Daan en Marleen een actie gestart om geld in te zamelen voor onderzoek naar epilepsie. Met deze actie hebben Daan en Marleen al meer dan 20.000 euro opgehaald. Daar is EpilepsieNL heel erg blij mee!

Maak nu je eigen pagina aan