Samen vooruit: jaarverslag 2022

Terugkijkend op 2022 zien we dat EpilepsieNL, na de lancering in 2021, samen met vrijwilligers, donateurs, partners, zusterorganisaties en andere betrokkenen mooie stappen heeft gemaakt. Het thema van dit jaarverslag is dan ook: Samen vooruit!

Samen in de aanval!

Joost Wijnhoud: ‘‘Er is veel gebeurd in Europa, in Nederland en binnen EpilepsieNL zelf. 2022 was een mooi en bewogen jaar voor EpilepsieNL. Samen zijn we op weg naar onze ultieme droom: epilepsie de wereld uit!’’”

In beweging: jaarverslag 2021

In 2021 had de wereld nog altijd te maken met de Corona-pandemie waardoor de bewegingsruimte van ons allemaal letterlijk werd beperkt. Ook die van EpilepsieNL. In 2021 konden daardoor niet alle activiteiten doorgang vinden zoals wij deze graag zouden zien.

Ondanks deze beperkte bewegingsvrijheid geven we aan dit jaarverslag het thema ‘Beweging’. Die term typeert het jaar voor ons. We bewogen ons naar nieuwe manieren en andere inspanningen om onze doelen te realiseren.

Samen in de aanval

Joost Wijnhoud: 'Terugkijkend was 2021 het jaar van koers zetten en meer in beweging komen. Vanuit twee organisaties de volgende stappen zetten richting het bouwen van een nieuwe organisatie, EpilepsieNL. We wisten waar we heen wilden: de activiteiten van het Epilepsiefonds en de Epilepsie Vereniging Nederland laten samenkomen. Op een inspirerende manier communiceren en fondsen werven. Wat ik merk is dat steeds meer mensen bereid zijn zich bij ons aan te sluiten om te helpen, zodat de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en hun omgeving continu verbetert. We gaan komend jaar weer, met zoveel mogelijk mensen, samen in de aanval om oplossingen voor mensen met epilepsie te realiseren en steeds meer onzekerheden weg te nemen!'

2021 in vogelvlucht? Lees dan ons publieksjaarverslag 2021.

Wil je alles weten? Lees dan ons uitgebreide jaarverslag 2021 inclusief de jaarrekening.

Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2016