Samen in de aanval! 

Epilepsie verstoort levens. 200.000 mensen in Nederland die er zelf mee te maken krijgen en ruim een miljoen mensen met een partner, ouder, kind, broer of zus. Het kan ons allemaal overkomen. Met de collecteweek halen we geld op voor onderzoek naar epilepsie. Onderzoek dat hard nodig is.

Met een paar uurtjes van jouw tijd kunnen wij weer meer onderzoek doen naar epilepsie. Sluit je bij ons aan en collecteer van 5 t/m 10 juni 2023.

Meld je aan als collectant

Meld je aan als online collectant

Nog even en dan begint de collecteweek!

Wat fijn dat je meehelpt met onze collecte! Zowel als collectant als collectecoördinator draag jij bij aan een beter toekomstperspectief voor mensen met epilepsie en hun omgeving. Bekijk alvast de collectematerialen en maak gebruik van onze werftoolkit!

De impact van epilepsie is groot

Roos heeft het syndroom van Lennox-Gastaut en heeft al veel verschillende behandelingen ondergaan. Zo heeft ze al vijftien verschillende soorten anti-epileptica gehad en draagt ze nu een Nervus Vagus Stimulator. Iris, moeder van Roos: “Ze heeft goede en minder goede momenten. Ze heeft veel epileptische aanvallen. Er zijn dagen dat ze bijna niets kan. Dan moeten wij haar bijvoorbeeld omdraaien, want dat lukt haar niet. Dan is ze echt afwezig.