Steun ons met je organisatie

Ook jouw organisatie kan EpilepsieNL steunen. Zo help jij met je collega’s de 200.000 Nederlanders met epilepsie én laat jij je zien als Maatschappelijk Verantwoord Partner.

Laten we samen de mogelijkheden verkennen!

'Samenwerken is de komende jaren cruciaal om door te bouwen aan continuïteit en groei van het aantal onderzoeken. Wij werken graag samen met partners die zich net als wij willen onderscheiden!' Joost Wijnhoud Directeur EpilepsieNL

Mevrouw de Boeij-van Harn: Ik heb inderdaad een speciale reden voor mijn donatie. Mijn nichtje heeft vanaf haar geboorte al last van epilepsie. Jaren was het stabiel met behulp van medicijnen. Ineens kreeg zij hele heftige aanvallen die een veel impact hadden op haar leven en van haar familie. Jaarlijks kies ik, als zelfstandig ondernemer, een goed doel om aan te doneren in plaats van eindejaarsgeschenken. Ik stuur eind van het jaar wel een kaart naar mijn relaties om kenbaar te maken aan welk goed doel ik geld over heb gemaakt en waarom. In de hoop uiteraard om hen te inspireren hetzelfde te doen.