Kom in actie!

Wij zetten ons in voor mensen met epilepsie. Dat kunnen we niet zonder jouw hulp. Je kunt bijna overal een actie van maken: organiseer een etentje voor vrienden of loop de Dam tot Damloop. Of doe hieronder inspiratie op! Zelf een actie starten? Maak je eigen pagina aan via epilepsie.nl/inactie!
Lindsey en Richard organiseren een darttoernooi!

Lindsey en Richard organiseren een darttoernooi!

€ 625

30-07-2016

Collectevrijwilligers Lindsey en Richard wilden dit jaar nog wat extra's doen na de collecte. En hoe leuk is het dan om een actie te bedenken waarbij je ook nog eens je hobby kunt uitoefenen! Daarom organiseren zij op 30 juli een darttoernooi met een loterij. Deelnemen? Meld je aan op hun Facebookpagina.

Tim, Lieke en Dewi-Claire organiseren een sponsorloop

Tim, Lieke en Dewi-Claire organiseren een sponsorloop

€ 1148

24-06-2016

De versierde straten van Lelystad waren het decor van een succesvolle sponsorloop georganiseerd door Tim, Lieke en Dewi-Claire. Aangemoedigd door hun ouders hebben deze kinderen en hun klasgenootjes meer dan € 1100,– bij elkaar gelopen! Een geweldig resultaat!

Tanja liep de halve marathon!

Tanja liep de halve marathon!

€ 630

11-06-2016

Tanja weet van dichtbij welk effect epilepsie op je leven kan hebben, en besloot daarom de Zwolse Halve Marathon te lopen om geld op te halen voor ons fonds. En dat is gelukt! Tanja finishte met een geweldige tijd en een opbrengst van € 630,– ! Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie Tanja!

Joris doneerde zijn verjaardag!

Joris doneerde zijn verjaardag!

€ 275

16-05-2016

Joris vroeg geen cadeaus voor zijn verjaardag, maar liet alle visite geld doneren aan het Epilepsiefonds. Dit leverde het prachtige bedrag van € 275,– op! Bedankt Joris, toffe actie!

Oliebollen voor het Epilepsiefonds!

Oliebollen voor het Epilepsiefonds!

€ 330

09-05-2016

De boerderij van de familie Marinissen uit Biggekerke (Zeeland) deed mee aan de Campina Open Boerderijdagen en opende op 6 mei haar staldeuren voor het publiek. Naast een rondleiding door de boerderij en allerlei activiteiten, werden 700 oliebollen voor het Epilepsiefonds gebakken en verkocht. Dit leverde het prachtige bedrag van € 330,– op!

Pierre schreef een boek!

Pierre schreef een boek!

€ 200

26-04-2016

Pierre Bronsgeest schreef dit leuke kinderboek 'De verdwenen rozijnen voor de verjaardagstaart van prinses Soesje' met een spannend verhaal en 6 recepten voor heerlijke toetjes en taartjes. Per verkocht boek gaat er €2,- naar ons fonds. Bestellen kan via www.javaesfashion.nl.

Shoppen en steunen

Shoppen en steunen

€ 647

18-04-2016

Leuke cadeau-artikelen kopen en tegelijkertijd het Epilepsiefonds steunen? Dat kan in de webwinkel www.happyeppy.nl. Sinds 2014 komt een deel van de opbrengst van de producten ten goede aan onze vakantiereizen.

Gerard loopt de Nijmeegse Vierdaagse!

Gerard loopt de Nijmeegse Vierdaagse!

€ 1135

19-07-2016

"Van heel nabij maak ik mee hoe ingrijpend deze aandoening het leven kan beïnvloeden. Er is nog veel onderzoek nodig." En daarom laat Gerard zich tijdens de Vierdaagse sponsoren voor ons! Steun hem!

Kom ook in actie!

Wil jij ook in actie komen tegen epilepsie? Neem dan contact met ons op via communicatie@epilepsiefonds.nl of bel Vincent van Laar via 030 63 440 63. We helpen je graag een succes van jouw actie te maken!