Kom in actie!

Miljuschka Witzenhausen droomt van een aanvalsvrije toekomst voor haar dochter. Daarom roept ze iedereen op om in actie te komen voor mensen met epilepsie en geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek. Hardlopen, taarten bakken, statiegeld verzamelen; alles kan!
Kom in actie!

Kom in actie!

Leuk dat je in actie wilt komen! Door je te sponsoren kun je een mooi bedrag ophalen, waarmee we mensen met epilepsie kunnen helpen. Het aanmaken van je eigen actie is heel eenvoudig geregeld. 

www.inactievoorepilepsie.nl.

Inspiratie & tips

Inspiratie & tips

Natuurlijk wil jij dat jouw actie zo succesvol mogelijk wordt. Zorg daarom dat iedereen van jouw actie op de hoogte is. Vertel je familie tijdens een verjaardag dat je in actie komt, of je vrienden tijdens een borrel. 

Meer tips vind je hier.

Voorbeeldacties

Voorbeeldacties

Rick rent 60 kilometer over het strand voor zijn zus die epilepsie heeft. Eric loopt een marathon over de langste trap van ons land. En Sophia verkoopt zelfgemaakte kalenders. Alles is dus mogelijk! Bekijk alle acties

Bijzondere collecte?

Bijzondere collecte?

Wil jij een collectebus neerzetten bij een uitvaart, verjaardag, jubileum of huwelijk? We sturen je er graag één toe. Neem contact met ons op via acties@epilepsiefonds.nl, dan zorgen wij dat het geregeld wordt.

Kom ook in actie!

Wil jij ook in actie komen tegen epilepsie? Of heb je contant geld opgehaald en wil je weten hoe je het bij ons kan krijgen? Neem dan contact met ons op via acties@epilepsiefonds.nl of bel ons via 030 63 440 63. We helpen je graag een succes van jouw actie te maken!