Het nieuwe EpilepsieNL magazine is uit.

In deze editie van het EpilepsieNL magazine

Een keer per jaar ontvangt iedereen in onze community het EpilepsieNL magazine. In deze editie met het thema “leven met” lees je meer over een bijzonder project in Rotterdam. Dit project gaat over de juiste zorg makkelijk bereikbaar maken voor iedereen met epilepsie en hun naasten. Dat dat niet altijd makkelijk is, lees je in het magazine. Wil je het laatste EpilepsieNL magazine ook ontvangen? Vraag hem dan via het formulier op deze pagina aan.

Onzichtbaar Verlies

Daarnaast maken we ons sterk voor meer begrip. Tussen 9 maart en 26 mei 2024 vindt de tentoonstelling ‘Onzichtbaar Verlies’ plaats in Amsterdam. De tentoonstelling toont kunstwerken van acht jonge kunstenaars die zijn geïnspireerd door verhalen van mensen met epilepsie. We steunen deze tentoonstelling, zodat mensen beter begrijpen wat het betekent om te leven met epilepsie en het gesprek hierover met elkaar aan te gaan.

Klik hier voor meer informatie over Onzichtbaar Verlies.

 

Ontvang eenmalig het EpilepsieNL Magazine

  • We hebben graag persoonlijk contact! Laat je telefoonnummer achter, zodat we je eventueel kunnen bellen over nieuwe ontwikkelingen en leuke activiteiten.
  • EpilepsieNL gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.
  • Hidden
  • Hidden

Ja, ik geef om mensen met epilepsie!

Doneren