Online bijeenkomst: Kinderwens, zwangerschap en ouderschap

Heb je epilepsie, een kinderwens en ben je op zoek naar meer informatie hierover? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze online bijeenkomst ‘Kinderwens, zwangerschap en ouderschap’ op vrijdag 17 mei om 16.30 uur.

Hoe ziet de bijeenkomst eruit?

Tijdens deze bijeenkomst zal Djyntha Vos, verpleegkundig specialist van epilepsiecentrum SEIN, spreken over allerlei onderwerpen die te maken hebben met epilepsie en een kinderwens, zwangerschap en ouderschap. Denk bijvoorbeeld aan hoe je je op een zwangerschap kunt voorbereiden, medicijngebruik bij zwangerschap, wel of geen borstvoeding geven en voorzorgsmaatregelen. Je krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen aan Djyntha en om haar om advies te vragen.

Na haar presentatie kun je, als je wilt, met andere deelnemers verder praten. Zo kun je jouw persoonlijke verhaal delen, steun vinden en nieuwe inzichten opdoen.

Wil je deze bijeenkomst niet missen? Meld je dan nu aan en neem deel aan deze inspirerende online bijeenkomst!

Datum, tijd en locatie

De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams op vrijdag 17 mei om 16.30 uur. Een week voor de bijeenkomst krijg je een link opgestuurd om mee te doen aan de online bijeenkomst. Je hoeft zelf niets te downloaden.

Online bijeenkomst 'Kinderwens, zwangerschap en ouderschap'

Naam(Vereist)
We hebben graag persoonlijk contact. Laat je telefoonnummer achter, zodat wij je een keer kunnen bellen over onze aanpak, activiteiten en campagnes.

EpilepsieNL gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.
Hidden
Hidden
Hidden