Epilepsie verstoort levens
van vrouwen

Epilepsie verstoort levens. 200.000 mensen die direct worden geraakt en ruim een miljoen mensen met een zus, moeder, partner, vriendin of collega. Dat laten we niet op ons zitten. We komen in actie en zamelen bakken met geld in, zodat we voor doorbraken kunnen gaan.

Doneer nu!

Van 'meisje met epilepsie' naar supermodel

Ontmoet Esmee Anne. Deze zomer staat ze in de finale van een modellenwedstrijd. Ze laat zich door niets tegenhouden in haar weg naar de top. Nee, ook niet door haar epilepsie.

Bestel het Kinderbakboek van Miljuschka & Felina!

Moeder Miljuschka en haar dochter Felina delen graag het plezier van bakken. Daarom hebben ze speciaal voor jou hun 25 lekkerste recepten verzameld. Recepten die ze al vaak hebben gemaakt en blijven maken, omdat ze zó lekker zijn. De opbrengst komt volledig ten goede aan EpilepsieNL.

Webinar over zwangerschap

Jij hebt epilepsie. Heeft dat invloed op je zwangerschap? Kun je medicijnen blijven slikken, is epilepsie eigenlijk erfelijk? Een greep uit de vragen waar je mee kunt zitten. Bekijk ons online webinar terug! Helemaal gratis, je hoeft je alleen maar even aan te melden!

Epilepsie verstoort leven van paardenmeisje Naomi

Naomi heeft epilepsie sinds 2018. 'Nu kan ik bijvoorbeeld bepaalde sporten niet meer uitoefenen.' Toch laat Naomi epilepsie haar liefde voor paardrijden niet in de weg zitten.