Corona-maatregelen

De corona-maatregelen hebben invloed op een aantal vakantiereizen van het Epilepsiefonds. Benieuwd wat het voor jouw reis betekent? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Bereikbaarheid

Wij zijn nog steeds telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag (van 10-12 uur voor deelnemers). Wij verzoeken iedereen om vragen zoveel mogelijk per e-mail te sturen naar vakantiereizen@epilepsiefonds.nl.

Wijzigingen in het reisprogramma

De reizen naar Hotel Spelderholt, Gästehaus Frechen, Klosterbräustuben, Stadshotel Ootmarsum, Montenegro Juni en de Hallehuisweken zijn helaas geannuleerd. De reizen naar Boerderij Dichtbij en De Putse Hoeve zijn omgeboekt naar dit najaar. De nieuwe data van deze reizen vind je op onze site.

Wij volgen het advies van de overheid en het RIVM, gezondheid en veiligheid voor iedereen staat hierbij voorop. Wij proberen om deelnemers die zich hebben ingeschreven voor een reis die niet door kan gaan, zoveel mogelijk om te boeken naar een andere reis. Wanneer een reis niet door kan gaan of wordt verplaatst, lichten wij zowel vrijwilligers als deelnemers hier per mail over in.

Boekingsbevestiging

Het versturen van de boekingsbevestigingen zal dit jaar via de mail gebeuren. In de maanden april en mei ontvangen alle deelnemers een boekingsbevestiging. Dit is een bewijs van definitieve inschrijving voor een vakantiereis. Als wij binnen acht dagen na verzenden geen tegenbericht vernomen hebben, dan gaan wij ervan uit dat jij deelneemt aan de vakantie en rekenen wij op jouw deelname.

Betaling van de reissom

Het versturen van de facturen hebben wij gezien de bijzondere omstandigheden nog even uitgesteld. Verder bericht hierover volgt eind mei.

Vakantievrijwilligers

Alle vakantievrijwilligers ontvangen in april en mei een bevestigingsmail met daarin de definitieve indeling op een vakantiereis. Het versturen van de vrijwilligerscontracten is door de huidige omstandigheden uitgesteld, verder bericht hierover volgt eind mei.