Corona-maatregelen

De corona-maatregelen hebben invloed op een aantal vakantiereizen van het Epilepsiefonds. Benieuwd wat het voor jouw reis betekent? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Bereikbaarheid

Wij zijn nog steeds telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag (van 10-12 uur voor deelnemers). Wij verzoeken iedereen om vragen zoveel mogelijk per e-mail te sturen naar vakantiereizen@epilepsiefonds.nl.

Wijzigingen in het reisprogramma

Alle reizen tot 1 augustus 2020 en de reizen naar het buitenland zijn helaas geannuleerd. De reizen naar Boerderij DichtbijDe Putse Hoeve en Buitenhorst Actief zijn omgeboekt naar dit najaar. De nieuwe data van deze reizen vind je op onze site.

Wij volgen het advies van de overheid en het RIVM, gezondheid en veiligheid voor iedereen staat hierbij voorop. Wij proberen om deelnemers die zich hebben ingeschreven voor een reis die niet door kan gaan, zoveel mogelijk om te boeken naar een andere reis. Wanneer een reis niet door kan gaan of wordt verplaatst, lichten wij zowel vrijwilligers als deelnemers hier per mail over in.

Betaling van de reissom

Het versturen van de facturen hebben wij gezien de bijzondere omstandigheden nog even uitgesteld.

Vakantievrijwilligers

Het versturen van de vrijwilligerscontracten is door de huidige omstandigheden uitgesteld.