Mee als vrijwilliger

Sommige mensen met epilepsie kunnen niet zelfstandig op vakantie. Voor hen organiseert het Epilepsiefonds elk jaar aangepaste reizen in binnen- en buitenland. Om de vakantiedeelnemers te begeleiden zijn vrijwilligers en verpleegkundigen nodig. Betrokken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en onze deelnemers de vakantieweek van hun leven bezorgen. Ervaring als vakantievrijwilliger is niet nodig, enthousiasme des te meer! Ga jij met ons mee? 

Hoe ziet een vakantieweek van het Epilepsiefonds eruit?

Mensen met epilepsie begeleiden, is dat niet moeilijk? En wat doet een vakantievrijwilliger allemaal? In onderstaand filmpje vertellen vrijwilligers over hun vakantie-ervaringen.

Vakantievrijwilliger

Als vakantievrijwilliger bezorg je de deelnemers een fantastische vakantieweek. Waar nodig help je met de dagelijkse verzorging en samen met de andere begeleiders help je bij de uitvoering van het activiteitenprogramma.

Taken van een vakantievrijwilliger

Verpleegkundige

​Naast enthousiaste begeleiders, zoeken we ook verpleegkundigen. Als verpleegkundige draai je gewoon mee als één van de vrijwilligers in het team, maar daarnaast heb je een aantal specifieke verpleegkundige taken.

Taken van een verpleegkundige