Sportdag voor mensen met epilepsie vanaf 18 jaar

Op zaterdag 4 mei nodigt EpilepsieNL jou uit om deel te nemen aan onze sportdag speciaal voor volwassenen. Dit evenement zal plaatsvinden bij Movement Gym in het prachtige Amersfoort en biedt ruimte voor 12 tot 20 deelnemers. Er zal een EHBO’er aanwezig zijn om deze dag veilig te laten verlopen. Het is mogelijk om iemand mee te nemen, zoals je partner, vriend(in) of ouder.

Hoe ziet de dag eruit? 

We beginnen de dag met een licht uitdagende bootcamp, waarbij we je conditie en kracht uitdagen. Daarna nemen we even pauze en verkennen we yoga, waarbij we werken aan flexibiliteit, stabiliteit en innerlijke rust. Deze combinatie van activiteiten zorgt voor een uitgebalanceerde en energieke dag. Als afsluiting gaan we genieten van een gezellige borrel samen in een café in de buurt.  

Meld je snel aan en sluit je aan bij ons op deze actieve dag met lotgenotencontact. Samen maken we er een onvergetelijke dag van! 

Datum, tijd en locatie 

Zaterdag 4 mei, 12.00 uur tot 15:00 uur met daarna een borrel 

Movement Gym, Nijverheidsweg-Noord 72, 3812PM Amersfoort 

Aanmeldformulier sportdag

Meld je hier aan voor de sportdag. We vragen een eigen bijdrage van 5,- euro per persoon. Dit is inclusief een verse smoothie.

Betaalwijze
Contact gegevens(Vereist)
Met wie mogen wij contact opnemen in geval van nood? (optioneel)
Blijf je na de sportdag borrelen/eten?(Vereist)
Nadien kunnen we met de deelnemers van de sportdag gezellig borrelen en/of eten. Dit is op eigen kosten.

EpilepsieNL gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden