Tele2 steunt het Epilepsiefonds!

30 maart 2017

Tijdens de voetbalwedstrijd FC Utrecht – Willem II op zaterdag 1 april staat het Epilepsiefonds op de shirts van de spelers van FC Utrecht. Connectiviteitspartner van FC Utrecht, Tele2, stelt haar ruimte op het shirt af aan het goede doel.

“Nog steeds kan iedereen op elk moment epilepsie krijgen”

FC Utrecht trapt op zaterdag 1 april in de Galgenwaard af tegen Willem II. Op de achterkant van het thuistenue is deze wedstrijd de naam van het Epilepsiefonds te zien. Daarnaast zullen er tijdens de wedstrijd LED reclameborden van het fonds te zien zijn. Directeur Martin Boer van het Epilepsiefonds zegt hierover het volgende: "We zijn erg blij met deze extra aandacht voor mensen met epilepsie. Nog steeds kan iedereen op elk moment epilepsie krijgen. Totdat we meer weten over de aandoening en mensen ervan kunnen genezen, is alle aandacht welkom."

Sponsorrechten voor goede doel

Barry Wissink, Managing Director zakelijke markt van Tele2: "Toen wij vorig voetbalseizoen connectiviteitspartner werden bij FC Utrecht, besloten wij dingen anders te doen dan traditionele sponsoren. Door het weggeven van onze sponsorrechten vragen wij extra aandacht voor goede doelen in Nederland. Tijdens deze wedstrijd doen we dat voor het Epilepsiefonds. Voor het Epilepsiefonds betekent dit extra aandacht en bekendheid in aanloop naar de collecteperiode die eind mei begint. En zo kunnen wij bijdragen aan hun missie: een wereld zonder epilepsie."