Epilepsie Spotlight Diner

Het Epilepsiefonds bestaat 125 jaar. Daarmee zijn we het oudste gezondheidsfonds in Nederland. Dat vieren we onder meer met het Epilepsiefonds Spotlight Diner op donderdag 1 november.

We hebben al veel bereikt voor mensen met epilepsie en daar zijn we trots op! Ons werk wordt al meer dan een eeuw mogelijk gemaakt dankzij de steun van donateurs, giftgevers, ambassadeurs, vrijwilligers en collectanten. Toch zijn we er nog lang niet.

Daarom nodigen we u uit voor een bijzondere avond: het Epilepsie Spotlight Diner. Tijdens deze avond zamelen we geld in voor het Epilepsiefonds. Tijdens dit luxe diner steunt u het epilepsieonderzoek in Nederland én geniet u samen met familie, vrienden of zakelijke relaties van heerlijke gerechten en verrassend entertainment.

Astrid Joosten presenteert de avond en serveert wijnen uit haar eigen wijnhuis bij het diner. Ze is naast een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie ook een getalenteerd vinoloog. De avond wordt gevuld met optredens van talenten van het Amsterdams Conservatorium en Wouter Hamel, bekend van Linda's Zomerweek. Zakenvrouw van het jaar Flevoland, ervaringsdeskundige en auteur Anne Kien komt vertellen waarom het Epilepsiefonds op deze dag in de spotlights moet staan. Alle gasten worden persoonlijk welkom geheten door actrice en ambassadeur van het Epilepsiefonds Miryanna van Reeden.

Het doel

Het doel van het Epilepsiefonds Spotlight Diner is om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar epilepsie. Meer onderzoek naar deze aandoening is noodzakelijk, omdat epilepsie nog niet te voorkomen of genezen is en 120.000 mensen in Nederland elke dag met deze aandoening geconfronteerd worden.

Locatie en bereikbaarheid

Locatie en bereikbaarheid

Het Epilepsiefonds Spotlight Diner wordt gehouden in brandweerkazerne 'De Brug' te Houten.

Brandweerkazerne 'De Brug'
De Brug 2 3991 LN Houten

Informatie over de bereikbaarheid van deze locatie en het parkeren vindt u hier.

Meld u nu aan!

Voor € 200,- per persoon beleeft u op donderdag 1 november een onvergetelijke avond. Wilt u ook aanschuiven? Stuur dan een mail naar Marissa Piso (piso@epilepsiefonds.nl) om uw plaatsen te reserveren. We hopen dat u erbij bent!