Medewerker Vakantiereizen (20 uur)

Het Epilepsiefonds zet zich in voor een goede behandeling en begeleiding van mensen met epilepsie. De middelen uit fondsenwerving worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, de organisatie van aangepaste vakantiereizen en individuele hulpverlening. Het Epilepsiefonds zoekt per direct een enthousiaste en betrokken Medewerker Vakantiereizen voor 20 uur per week.

De afdeling Vakantiereizen bestaat uit een coördinator en een medewerker. Zij organiseren aangepaste vakanties voor ruim 300 kinderen en volwassenen die vanwege hun epilepsie niet zelfstandig op vakantie kunnen. Om de reizen mogelijk te maken worden ruim 200 vrijwilligers ingezet voor begeleiding.

Functieomschrijving

Als medewerker vakantiereizen zorg je voor inschrijving van de deelnemers en de facturering van de geboekte reizen. Daarnaast verzorg je informatie aan deelnemers over het reisprogramma en begeleid je PGB-aanvragen. Ook ben je verantwoordelijk voor de procedures en materialen die nodig zijn om het vakantieprogramma uit te voeren. Vragen van en over deelnemers kun je telefonisch afhandelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste medewerker op MBO+-niveau met een opleiding in toerisme of zorg, die minimaal vijf jaar werkervaring heeft. Ervaring in het werken met vrijwilligers is een pré, evenals ervaring met het databaseprogramma Microsoft Dynamics. Je kunt je inleven in de deelnemers die met vragen over de reizen naar je bellen. Een behoorlijke flexibiliteit is gewenst omdat het organiseren van vakanties en het beantwoorden van vragen van deelnemers niet altijd binnen de normale werktijden past. Ben je flexibel, sociaal vaardig en computervaardig dan nodigen wij je uit te solliciteren. De organisatie en functie vragen bovendien een grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit. Je bent woonachtig in de omgeving van Houten.

Wat bieden we?
Het Epilepsiefonds biedt een bij de functie passend salaris en kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Ziekenhuizen FWG 40 met een maximum salaris van € 2797,- op fulltime basis). De pensioenen zijn verzekerd bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. We bieden eerst een contract voor een periode van zes maanden.

Interesse?
Stuur je persoonlijke motivatiebrief en cv uiterlijk 2 januari 2019 per e-mail aan pennink@epilepsiefonds.nl, t.a.v. Patricia Pennink. Neem voor meer informatie contact op met Roos van Vreden, coördinator van de afdeling vakantiereizen, telefoon 030 634 40 63. Kijk op www.epilepsie.nl voor meer informatie over het Epilepsiefonds.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.