Stopperadvertenties

Als goed doel beschikt het Epilepsiefonds niet over grote advertentiebudgetten. U kunt ons helpen aan gratis publiciteit door een stopperadvertentie te (laten) plaatsen.

Stoppers Epilepsiefonds

Stoppers zijn gratis advertenties die kranten of tijdschriften tijdens de opmaak als laatste plaatsen om de lege plekken op te vullen. Door het (laten) plaatsen van een stopperadvertentie helpt u ons aan gratis publiciteit.

We hebben stoppers in verschillende formaten voor:

Deze stoppers zijn het hele jaar door te gebruiken.

Infolijn

Infolijn

Meer weten over epilepsie? De voorlichters aan de Epilepsie Infolijn zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze stoppers voor de Epilepsie Infolijn zijn te verkrijgen in de volgende formaten. Zit uw formaat er niet bij? Neem dan contact op met Vincent van Laar op 030 634 40 63 of mail naar vlaar@epilepsiefonds.nl.

Vakantievrijwilligers gezocht

Vakantievrijwilligers gezocht

Het Epilepsiefonds organiseert speciale reizen voor mensen met epilepsie die niet zonder begeleiding met vakantie kunnen. Deze mensen worden begeleid door vrijwillige begeleiders. Ieder jaar hebben we nieuwe vrijwilligers nodig om de vakantiereizen te begeleiden. 

Bewijsexemplaar

Hebt u een stopper laten plaatsen in een krant of tijdschrift? Wij stellen het op prijs als u ons een bewijsexemplaar van de plaatsing toestuurt:

Epilepsiefonds
Afdeling Communicatie
Postbus 270
3990 GB Houten
communicatie@epilepsiefonds.nl