Voor de pers

Wij vertellen graag over onze activiteiten. Journalisten kunnen voor meer informatie en/of met vragen contact opnemen met:

Vincent van Laar
vlaar@epilepsiefonds.nl
030 634 40 63

Algemene informatie

Op deze website vindt u informatie over epilepsie en onze organisatie. Ook kunt u ons jaarverslag (pdf) downloaden.

Standaardtekst

Op deze site vindt u meer informatie over het Epilepsiefonds. Bent u op zoek naar een korte tekst over onze organisatie en activiteiten? Gebruik dan deze standaardtekst (Word).

Logo en/of beeldmateriaal

U kunt hier het logo van het Epilepsiefonds (jpg) downloaden. Bent u op zoek naar een hogere resolutie of een ander bestandsformaat? Of bent u op zoek naar beeldmateriaal? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, telefoon 030 634 40 63.

Ambassadeurs

Ambassadeurs

Voetbaltrainer Erwin Koeman en actrice Miryanna van Reeden dragen het werk van het Epilepsiefonds al jarenlang een warm hart toe en streven naar meer aandacht voor epilepsie en meer bekendheid voor onze organisatie. Neem voor een interviewaanvraag met een van onze ambassadeurs contact op met de afdeling Communicatie, telefoon 030 634 40 63.

Campagnemateriaal

Het Epilepsiefonds ontvangt geen subsidie van de overheid en is dus geheel afhankelijk van giften. Het zichtbaar maken van ons werk is belangrijk om steun te krijgen en te houden. Daarom zijn we erg blij met iedereen die onze stopperadvertenties en/of ander campagnemateriaal plaatst. Bent u op zoek naar een ander formaat/materiaal of hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, telefoon 030 634 40 63.

Laatste persbericht

Voor een overzicht van al onze pers- en nieuwsberichten, kunt u een kijkje nemen op deze pagina.