Vacature: Communicatie (m/v) voor 24 uur per week

19 juli 2019

Het Epilepsiefonds zet zich in voor een goede behandeling en begeleiding van mensen met epilepsie. De middelen uit fondsenwerving worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, de organisatie van aangepaste vakantiereizen en individuele hulpverlening.

Het Epilepsiefonds zoekt per direct een enthousiaste en betrokken 

Senior medewerker Communicatie m/v voor 24 uur per week.

Functieomschrijving

Als senior medewerker communicatie bij het Epilepsiefonds werk je mee aan het strategisch plan voor de organisatie, schrijft het communicatiejaarplan en bewaakt de uitvoering daarvan. Je stelt persberichten op en onderhoudt contacten met de pers. Je beheert de website en zorgt voor berichtgeving daarop. Je bewaakt de huisstijl en ontwikkelt deze verder. Je bent verantwoordelijk voor interne communicatie. Je werkt samen met een communicatiemedewerker en voert in overleg de voor de organisatie nodige communicatietaken uit.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een zelfstandige medewerker met een afgeronde HBO-opleiding communicatie en aantoonbare relevante werkervaring van minimaal vijf jaar. Een vlotte pen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal  zijn een vereiste. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een samenwerker. Omdat het Epilepsiefonds met veel vrijwilligers werkt, heb je daar affiniteit mee.

Wat bieden we?

Het Epilepsiefonds biedt een bij de functie passend salaris en kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen FWG 55 met een maximum salaris van € 3917,- op fulltime basis). De pensioenen zijn verzekerd bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. We bieden eerst een contract voor een periode van zes maanden.

Interesse?

Stuur je persoonlijke motivatiebrief en cv uiterlijk 10 augustus 2019 per e-mail aan pennink@epilepsiefonds.nl, t.a.v. Patricia Pennink. Kijk op www.epilepsie.nl voor meer informatie over het Epilepsiefonds.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.