Gratis op de foto tijdens de Betekenisweek

Gratis op de foto tijdens de Betekenisweek

2 september 2020 Echt genieten tijdens een Moment Design fotosessie

Reeds drie keer eerder vond de Betekenisweek van het Moment Design Collectief plaats. Een hartverwarmende week, waarbij mensen met een ingrijpende ziekte of aandoening de kans krijgen even onbezorgd te genieten met die ene speciale persoon, die er altijd voor hen is. Dit doen we tijdens een indrukwekkende fotosessie. De vele ontroerende reacties hebben de fotografen doen besluiten, om ook dit jaar weer gezamenlijk 50 fotosessies door heel Nederland weg te geven.

Een ziekte of aandoening maakt alles anders: je lijf, je toekomst, de manier waarop je naar de wereld kijkt. Als er in deze periode iets is om je aan vast te houden, dan zijn het wel de mensen die dicht bij je staan. Omdat soms alle aandacht op jou gericht is, komt het er vaak niet van om deze mensen te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Tijdens de Betekenisweek maken we hier ruimte voor, waardoor de mooiste momenten ontstaan, van schaterlach tot tranen van geluk. Heel speciaal.

Gratis fotosessie

Van 28 september t/m 11 oktober geven de fotografen van het Moment Design Collectief gezamenlijk 50 gratis fotosessies aan mensen met een ingrijpende ziekte of aandoening. Je wordt, samen met die ene speciale persoon, gefotografeerd. Dat kan je partner zijn, maar ook je kind, je vader of moeder. Of misschien wel je hele gezin. Jij bepaalt zelf wie je meeneemt. 

Als collectief houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM: voor de gezondheid van onze klanten, van ons als fotografen, voor iedereen die ons dierbaar is. Daardoor zijn wij beperkt in de mogelijkheden: alleen mensen uit 1 (hetzelfde) huishouden kunnen gefotografeerd worden tijdens de betekenisweek.

Laat je hart spreken

Misschien heeft jouw ziekte of aandoening veel impact op jullie relatie. Tijdens de fotosessie krijg je de gelegenheid om je hart te laten spreken. Zeg wat je al die tijd al voelt, maar nooit hardop hebt durven zeggen. Lucht je hart! Wij beloven je een verrassende, onvergetelijke sessie. Het resultaat is: foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat. Wil jij graag iemand in het zonnetje zetten tijdens één van deze gratis fotosessies, meld jezelf dan vóór 14 september a.s. aan. Dit kan via www.momentdesigncollectief.nl/aanmelden-betekenisweek.

Moment Design

Moment Design fotografen fotograferen mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. Ze doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stellen zij jullie vragen, die je aan het denken zetten. Samen zetten jullie de tijd heel even stil. Jullie halen mooie herinneringen op en maken ondertussen weer nieuwe. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen – de fotograaf legt het voor je vast. “Het gaat niet om de ziekte of aandoening, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!

Meer informatie over de actie vind je op de website van Moment Design: www.momentdesigncollectief.nl/betekenisweek.