Gevolgen coronavirus voor voortgang activiteiten en bereikbaarheid

24 maart 2020

Het coronavirus treft ons allemaal. Ook bij het Epilepsiefonds volgen we de ontwikkelingen op de voet. Maar ondanks de overheidsmaatregelen blijven we ons volledig inzetten voor mensen met epilepsie en hun naasten. Want dat blijft, ook in deze tijd, hard nodig.

Als oudste gezondheidsfonds van Nederland vinden we het belangrijk om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Gelukkig kunnen bijna al onze collega’s vanuit huis werken. Ook drukken wij iedereen op het hart op de overheidsmaatregelen serieus te nemen en zoveel mogelijk thuis te blijven.

Waar kunt u terecht met vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen hebt nu wij beperkt bereikbaar zijn. Hieronder vindt u meer informatie over onze bereikbaarheid en dienstverlening. Aangezien de situatie regelmatig verandert, passen we dit bericht aan zodra er ontwikkelingen zijn. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat u hier de actuele informatie vindt.

  • Voor vragen over uw persoonlijke situatie en epilepsie, adviseren wij u om contact op te nemen met uw behandeld arts. Algemene informatie over epilepsie en corona vindt u op onze site. Deze informatie wordt bijgewerkt als er nieuwe inzichten zijn.
  • Wilt u professionele informatie over epilepsie? Dan zijn wij bereikbaar via de Epilepsie Infolijn (werkdagen tussen 9.30 - 16.00). Hiervoor kunt u bellen met 030 634 40 64. Meer informatie over epilepsie vindt u op onze website.
  • Wilt u praten met iemand die zelf epilepsie heeft, om ervaringen uit te wisselen? Dan zijn wij bereikbaar via de Epilepsie Advieslijn (werkdagen tussen 10.00 - 20.00 uur). Hiervoor kunt u bellen met 085 130 32 34.
  • Hebt u overige vragen? Dan zijn wij beperkt bereiken via ons algemene nummer (030 634 40 63, werkdagen tussen 9.00 - 17.00). Voor vragen over uw donateurschap kunt u mailen naar donateurs@epilepsiefonds.nl. Voor vragen over de collecte kunt u mailen naar collecte@epilepsiefonds.nl.