Wij gaan voor een wereld zonder epilepsie

Help samen met Nick & Simon mee om dit doel te bereiken en bestel het limited edition tientje! Je krijgt dan toegang tot een app met hybrid reality interacties. 

Koop het tientje en lees hieronder meer over deze bijzondere samenwerking.

Koop nu het tientje

Het unieke tientje

Nick & Simon staan centraal op een gepersonaliseerd tientje ter ere van hun 10 nummer 1 albums. Zij zijn de allereerste Nederlandse artiesten met hun eigen biljet. Dit limited edition tientje is op de allerhoogste kwaliteit in beperkte oplage geproduceerd door Koninklijke Joh. Enschedé. Het tientje heeft alle kenmerken van een regulier biljet, maar ook bijzondere eigenschappen, zoals een ananasgeur (N&S), microteksten en symbolen die oplichten onder UV-licht. Een echt collectors item dus!

De exclusieve app

Na het kopen van het tientje krijg je toegang tot een vette mobiele app van innovatiebureau Wij Doen Dingen. In de app vind je exclusieve Nick & Simon content in hybrid reality, zoals thuisoptredens, fotomomenten en persoonlijke boodschappen. Je kunt Nick & Simon tijdens de hybrid reality tour volgen en bladeren door hun fotogalerij en uitgebreide biografie. Zoveel interactie met artiesten is ongekend!

De opbrengst gaat naar EpilepsieNL

Klaas, de app ontwikkelaar van Wij Doen Dingen, heeft een zoon van 6 met zware epilepsie. De impact die dat heeft op het gezin is gigantisch. Als vaders begrijpen Nick & Simon heel goed de angst en onzekerheid die dit met zich meebrengt. Daarom wordt de opbrengst van het tientje aan EpilepsieNL gedoneerd. Daarmee dragen zij, samen met de makers en iedereen die het tientje koopt, bij aan een beter toekomstperspectief voor mensen met epilepsie en hun naasten.

Samen in de aanval

EpilepsieNL bedankt Koninklijke Joh. Enschede, Wij Doen Dingen, Nick & Simon, Volendam Music BV, Dunion Online Marketing, VriendenLoterij en alle betrokkenen voor hun enorme toewijding. Samen gaan we voor doorbraken!