Hulpverlening

Het Epilepsiefonds biedt verschillende vormen van hulpverlening. Zo kunt u door epilepsie voor extra kosten komen te staan. Voor bepaalde extra kosten kunt u bij het Epilepsiefonds een individuele subsidie aanvragen. Aan organisaties die de epilepsiezorg en/of het welzijn van mensen met epilepsie bevorderen, verstrekt het Epilepsiefonds projectsubsidies. Ook steunt en werkt het fonds samen met landelijke organisaties in de epilepsiezorg. Daarnaast kunt u onder bepaalde voorwaarden 3 maanden aanvalsdetectie uitproberen. En er is de app voor mensen met epilepsie. Gratis te downloaden!

Individuele subsidie

Door epilepsie kunt u voor extra kosten komen te staan. Voor deze extra kosten kunt u bij het Epilepsiefonds een individuele subsidie aanvragen.

Aanvragen

Projectsubsidie

Aan organisaties die de epilepsiezorg en/of het welzijn van mensen met epilepsie bevorderen, verstrekt het Epilepsiefonds projectsubsidies.

Aanvragen

Organisaties epilepsiebestrijding

Het Epilepsiefonds steunt en werkt samen met landelijke organisaties in de epilepsiezorg. Het fonds is overtuigd van de kracht van samenwerking.

Organisaties

Aanvalsdetectie: leenregeling

Onder bepaalde voorwaarden kunt u 3 maanden aanvalsdetectie uitproberen.

De regeling

Epilepsie-app

MedApp is een gratis medicijnapp met een speciale epilepsiemodule. Houd o.a. uw aanvallen bij in de aanvalskalender en stel een herinnering in voor uw medicijnen.

Meer informatie over MedApp