GEANNULEERD Herfstwandeling rond Heerlen

Vanwege de corona maatregelen is de groepsgrootte momenteel te beperkt om met elkaar ervaringen te delen. In 2021 gaan we hopelijk weer wandelen.

GEANNULEERD Herfstwandeling rond Heerlen

Meerdere keren per jaar wordt vanuit Epilepsie Café Heerlen / Parkstad een wandeling georganiseerd. Heerlijk ontspannen en veilig lopen door de prachtige Zuid-Limburgse natuur.

Zin om zondag 29 november mee te wandelen? Je bent van harte welkom!

Deelname is gratis, maar je moet wel minimaal 5 km kunnen lopen over onregelmatig terrein.

Koffie, thee en iets lekkers is voor eigen rekening.

CORONA
In verband met het Covid-19 virus, attenderen wij u vriendelijk op de volgende aanpassingen.

  • Aanmelden is verplicht 
  • Maximaal aantal van 4 personen (richtlijn gedeeltelijke lockdown oktober 2020)
  • Wij verzoeken u zich te houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid rondom het corona-virus voor de veiligheid van onze vrijwilligers, andere bezoekers en uzelf. blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog. 
  • Onze vrijwilligers doen er alles aan om voor iedereen een zo veilig mogelijke wandeling te organiseren. Volgt u dan ook hun aanwijzingen ter plekke op. Deelname aan de wandeling blijft uw eigen verantwoordelijkheid. 
  • Vanwege de corona-ontwikkelingen kunnen wij alsnog besluiten de wandeling (op het laatste moment) af te gelasten als daar door gewijzigde richtlijnen of mogelijke risico's aanleiding voor is.

Meer informatie

Voor starttijd, verzamellocatie en meer informatie kan je contact opnemen met Karin Janssen op telefoonnummer: 06 - 18 37 09 91 of e-mail heerlen@epilepsiecafe.nl

Details

Prijs: gratis
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Datum: Zondag 29 november 2020
Locatie:

Omgeving Heerlen (Zuid-Limburg)

Aanmelden