Epilepsie Café regio Amersfoort

LET OP! In verband met het corona-virus is de organisatie rondom het Epilepsie Café op meerdere punten aangepast.

Epilepsie Café regio Amersfoort

Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook professionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom. 

De opzet is om ongedwongen in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Voorlichting over epilepsie en de mogelijke gevolgen in het dagelijks leven staan daarbij centraal. Kortom: heb jij vragen over epilepsie, of wil jij gewoon eens in contact komen met lotgenoten?
Je bent van harte welkom.

Gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Afhankelijk van het thema zijn er deskundigen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden. Denk hierbij aan neurologen, epilepsieverpleegkundigen, medewerkers van de LWOE en ervaringsdeskundigen. 

Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar.

Er is een collectebus aanwezig, vriendelijk vragen wij een kleine financiële bijdrage om de kosten te dekken.

Corona maatregelen

In verband met het Covid-19 virus, attenderen wij u vriendelijk op de volgende aanpassingen.

Aanmelden is verplicht
Het Epilepsie Café is nog steeds gratis, maar aanmelden is verplicht in verband met het maximaal aantal van 20 personen dat aanwezig mag zijn conform de corona voorwaarden van de locatie. Wij registreren uw gegevens tevens in het kader van het bron- en contactonderzoek van de GGD (zoals dat momenteel ook gebeurt in restaurants). Aanmelden kan via onderstaand formulier. Vult u bij opmerkingen alstublieft ook uw telefoonnummer in.

Inlooptijd is verkort
Om het contactrisico zoveel mogelijk te beperken is de inlooptijd verkort van een half uur, naar vijf minuten. Wij verzoeken u rond vijf minuten voor aanvang (om 19:25) aanwezig te zijn.

Richtlijnen van Rijksoverheid
Wij hanteren de richtlijnen van de Rijksoverheid rondom het corona-virus.
Wij verzoeken u bij bezoek aan het Epilepsie Café vooraf zelf kennis te nemen van deze richtlijnen en deze op te volgen voor de veiligheid van onze vrijwilligers, andere bezoekers en uzelf.

  • blijf bij klachten thuis en laat u testen; 
  • houd 1,5 meter afstand van anderen; 
  • was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog.

Meer informatie van de overheid.

De locatie
Er is een looproute aangegeven
Ontsmettingsmiddelen zijn aanwezig

Tot slot
Onze vrijwilligers doen er alles aan om voor iedereen een zo veilig mogelijk Epilepsie Café te organiseren. Volgt u dan ook hun aanwijzingen ter plekke op.
Deelname aan het Epilepsie Café blijft uw eigen verantwoordelijkheid.
Vanwege de corona-ontwikkelingen kunnen wij alsnog besluiten het Epilepsie Café (op het laatste moment) af te gelasten als daar door gewijzigde richtlijnen of mogelijke risico's aanleiding voor is.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeannet Bremer, telefoon 06 – 54 36 86 89 of e-mail: amersfoort@epilepsiecafe.nl

Details

Prijs: gratis
Tijd: 19:30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19:25!!! uur)
Datum: Dinsdag 29 september 2020
Locatie:

De Zonnekamer, Huis van zuid (Fonteinkerk)
Robert Kochstraat 4
Amersfoort

Aanmelden