Samenwerking

Naast financiƫle en materiƫle steun is het aanbieden van uw expertise ook een mogelijkheid om het Epilepsiefonds te helpen. De kennis en deskundigheid van uw organisatie kunt u bijvoorbeeld inzetten om ons te adviseren of coachen.

Ga met ons in gesprek

Onze directeur Joost Wijnhoud bespreekt graag de beste samenwerkingsmogelijkheid met u. In overleg bekijken we ook wat het fonds voor uw bedrijf kan betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van zichtbaarheid en media-aandacht. Bel 030 634 40 63 of e-mail wijnhoud@epilepsiefonds.nl.

Huidige partners

Het Epilepsiefonds werkt samen met maatschappelijk betrokken organisaties. Onze huidige partners steunen het fonds op uiteenlopende manieren. Twijfelt u welke manier het beste past bij uw organisatie? Misschien brengen de voorbeelden u op een idee.

Biofarmabedrijf UCB Pharma B.V.

Het biofarmabedrijf UCB Pharma B.V. heeft samengewerkt met het Epilepsiefonds in het project 'epilepsieconsulent'. Een epilepsieconsulent bespreekt in een vroegtijdig stadium vragen en problemen die mensen kunnen hebben na de diagnose epilepsie.
www.ucb.com

Organisatieadviesbureau Rijnconsult

Organisatieadviesbureau Rijnconsult heeft het Epilepsiefonds kosteloos begeleid bij de ontwikkeling van een strategisch plan.
www.rijnconsult.nl

PharmIT

Het bedrijf PharmIT heeft samen met het Epilepsiefonds voor mensen met epilepsie hun bestaande medicijnenapp MedApp uitgebreid met een epilepsiemodule. In MedApp kan iemand o.a. zijn medicatie invoeren en kan men een melding krijgen wanneer men zijn medicatie moet innemen. In de epilepsiemodule kan een gebruiker o.a. bijhouden wanneer hij/zij een aanval ha en kan hij zijn aanvallendossier beheren en delen met zorgverleners. In het najaar van 2016 wordt MedApp uitgebreid met een alarmfunctie en met een speciale volg-mij-functie.

medapp.nu