Geef geld

Epilepsie is helaas nog steeds niet te genezen. Ondanks medicatie blijft 30% van de mensen met epilepsie last houden van aanvallen. Het Epilepsiefonds werkt er hard aan om de invloed van epilepsie op iemands leven zo veel mogelijk te beperken.

Met uw bijdrage financiert het Epilepsiefonds wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie, om zo genezing dichterbij te brengen. Daarnaast bieden we deskundige voorlichting, aangepaste vakantiereizen en individuele hulpverlening. We ontvangen geen subsidie van de overheid en zijn daarom volledig afhankelijk van uw steun. Help ons in de strijd tegen epilepsie.

Word donateur

In Nederland leven 120.000 mensen met epilepsie. Zij kunnen elk moment onverwachts een aanval krijgen. Word donateur en steun onze strijd tegen epilepsie.

Word donateur

Geef eenmalig

Zit u liever niet vast aan een maandelijkse donatie? Geef eenmalig! U kunt eenvoudig en veilig online doneren via iDeal of een machtiging. Of maak uw gift over op NL83 INGB 0000 2221 11.

Doneer online

Schenken met belastingvoordeel

Met een periodieke gift steunt u de epilepsiebestrijding met een vast bedrag per jaar. Dit bedrag is volledig aftrekbaar van de belasting.

Meer over periodieke giften

Andere manieren

Speel mee met de VriendenLoterij, steun ons via sms of doneer uw VVV Cadeaubonnen.

Help mensen met epilepsie