Nalaten aan het Epilepsiefonds

Wilt u ook na uw leven iets betekenen voor mensen met epilepsie? Nog steeds zijn er in Nederland 120.000 mensen die elk moment onverwachts een aanval kunnen krijgen. Wij dromen van een wereld zonder epilepsie. Door het Epilepsiefonds als goed doel op te nemen in uw testament, draagt u op een bijzondere manier bij aan deze droom.

De kracht van uw nalatenschap

Iedereen kan epilepsie krijgen. Op elke leeftijd. Het Epilepsiefonds helpt met goede voorlichting en onvermoeibare inzet voor betere zorg en behandeling. Maar de échte oplossing is om deze aandoening te genezen. Dat is alleen mogelijk als er voldoende geld voor wetenschappelijk onderzoek is. Dankzij nalatenschappen kunnen we méér onderzoek doen. Elke nalatenschap brengt ons dichter bij ons doel: een wereld zonder epilepsie. 

Hoe kunt u nalaten aan het Epilepsiefonds

Er zijn verschillende manieren waarop u aan het Epilepsiefonds kunt nalaten.

Enig erfgenaam
U benoemt het Epilepsiefonds tot enig erfgenaam van uw nalatenschap. U houdt uiteraard de mogelijkheid om legaten aan familieleden, dierbaren en/of andere goede doelen na te laten

Mede-erfgenaam
U benoemt het Epilepsiefonds tot mede-erfgenaam. We ontvangen dan een percentage van de nalatenschap en delen de erfenis met uw andere erfgenamen. 

Legaat
Een legaat is een deel van de erfenis: een vast bedrag, een percentage van uw nalatenschap of bepaalde goederen. Een goede keuze als u precies wilt vastleggen wat u geeft. 

Brochure over Nalaten

Wilt u meer lezen over de mogelijkheden waarop u het Epilepsiefonds in de toekomst kunt blijven steunen? Via onze webshop kunt u onze brochure Om elkaar geven: over nalaten aan het Epilepsiefonds bestellen.

Persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek

Wilt u meer weten over het Epilepsiefonds of hoe u ons in uw testament kunt opnemen? Dan helpen wij u graag. U kunt contact opnemen met Manon Gommers via 030 634 40 60 of mailen via gommers@epilepsiefonds.nl

Gegevens voor uw notaris
Stichting Koninklijk Epilepsiefonds De Macht van het Kleine
De Molen 35
3994 DA Houten

Kamer van Koophandel: 41183884
Rekeningnummer: NL83 INGB 0000 2221 11