Nalaten aan het Epilepsiefonds

Wilt u ook na uw leven iets betekenen voor mensen met epilepsie? Nog steeds zijn er in Nederland 120.000 mensen die elk moment onverwachts een aanval kunnen krijgen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek krijgen we epilepsie steeds meer onder controle. Maar wij dromen van een wereld zonder epilepsie. Door het Epilepsiefonds als goed doel op te nemen in uw testament, draagt u op een bijzondere manier bij aan deze droom.

Uw nalatenschap eenvoudig geregeld

Het officieel vastleggen van uw wensen doet u door een testament te laten opstellen bij een notaris. In een testament wordt beschreven wat er na uw overlijden gebeurt met uw geld en goederen. Dit is een eenvoudig en snel geregeld bij de notaris.

Geen erfbelasting

Het Epilepsiefonds is als goed doel vrijgesteld van erfbelasting. Wij hoeven dankzij onze ANBI-status niets van uw erfenis af te dragen. Gelden die aan ons worden nagelaten, komen dus geheel ten goede aan ons werk.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Hebt vragen over het opnemen van het Epilepsiefonds in uw testament? Dan helpen wij u graag. Voor persoonlijk advies over uw nalatenschap kunt u contact opnemen met mij, Rob van de Weerd. Bel 030 634 40 63 of stuur een e-mail naar vdweerd@epilepsiefonds.nl.

Ook als u het Epilepsiefonds al hebt opgenomen in uw testament vinden we het fijn u beter te leren kennen. Ook dan kunt u contact opnemen met mij om uw persoonlijke wensen bespreken.

Gegevens voor uw notaris

Stichting Epilepsiefonds De Macht van het Kleine
De Molen 35
3994 DA Houten

Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 41183884
Rekeningnummer: NL83 INGB 0000 2221 11