Geef per sms

Doneren aan het Epilepsiefonds kan eenvoudig en veilig met uw mobiele telefoon. Sms EPILEPSIE naar 4333 en steun de epilepsiebestrijding eenmalig met € 2,-.

Hoe werkt het?

Stuur een sms met de tekst EPILEPSIE naar 4333. Na uw donatie ontvangt u een gratis ontvangstbevestiging. Het Epilepsiefonds ontvangt gemiddeld €1,74 (87% van de donatie), omdat er kosten door de mobiele operator en administratieve kosten voor de verwerking van uw sms-donatie worden gemaakt.

Nog geen 16? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders of verzorgers.

Kosten

De kosten van uw donatie aan het Epilepsiefonds zijn het donatiebedrag plus de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

GEEF-mobiel

Donatie per sms gaat via GEEF-mobiel. Dit is een dienst van de VFI, de brancheorganisatie voor goede doelen. Meer dan honderd goede doelen maken gebruik van GEEF-mobiel. GEEF-mobiel garandeert een veilige en betrouwbare manier van doneren.

Privacy

Het Epilepsiefonds hecht veel waarde aan de privacy van donateurs. De privacyregels voor doneren via GEEF-mobiel zijn vastgelegd in de sms-gedragscode en de reclamecode voor betaalde sms-diensten.