Volg Esmee Anne op haar weg naar de top!

Ontmoet Esmee Anne. Deze zomer staat ze in de finale van een modellenwedstrijd. Ze laat zich door niets tegenhouden in haar weg naar de top. Nee, ook niet door haar epilepsie.

Aan de bak voor epilepsie

Vandaag gaat EsmeeAnne aan de bak voor epilepsie! Ze maakt een recept uit het bakboek van Miljuschka & Felina, waarvan de volledige opbrengst naar EpilepsieNL gaat. Ook dit boek bestellen? Ga dan naar epilepsie.nl/bakboek!

Op weg naar de fotoshoot!

Esmee is hard op weg om model te worden. Deze zomer staat ze in de finale van een modellenwedstrijd, en daar komt een hoop bij kijken! Ze neemt ons vandaag weer mee in alle avonturen die ze meemaakt op weg naar de top!

Esmee Anne’s eerste aanval

Hoewel Esmee haar epilepsie haar niet in de weg laat zitten, heeft ze wel nog last van aanvallen. In deze video vertelt ze je over haar eerste aanval. Herken jij je in haar verhaal, of was jouw ervaring heel anders?

Ontmoet Esmee Anne!

Esmee Anne is 22 jaar. Vol trots mag ze bekendmaken dat ze haar eigen vlogserie start! Kijk mee en laat je inspireren door haar positieve boodschap.

Over EpilepsieNL

Samen maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Jij, ik, wij. Of je het zelf hebt, iemand kent, er meer over wilt weten. Hier word je herkend, gekend en ondersteund. Hier ontmoeten wij elkaar, hier delen wij onze verhalen en onze kennis, hier halen we geld op voor toponderzoek.