Online collecteren

Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. Met een digitale collectebus bereik je eenvoudig al je vrienden, familie en collega’s. Ook mensen die misschien niet in je buurt wonen, maar je wel willen steunen. Of je er voor kiest om langs de deuren te gaan of te collecteren vanaf je eigen bank: je kunt sowieso een belangrijke bijdrage leveren!

Word ook digi-collectant!

Cedric

kan het niet alleen

Cedric heeft sinds zijn vijfde epilepsie. Hij zit op VWO, sport op topniveau en traint negen keer per week. Maar door zijn epilepsie moet hij soms om hulp vragen. Zo ook nu. Wil jij voor Cedric digi-collecteren?

Ja, ik word digi-collectant

Zo werkt het

  1. Ga naar de site
  2. Maak je eigen collectebus aan
  3. Deel je bus met je vrienden, familie & collega’s

Maak nu je eigen collectebus!

EsmeeAnne
kan het niet alleen

EsmeeAnne was veertien maanden toen ze haar eerste aanval kreeg. Inmiddels woont ze al anderhalf jaar zelfstandig, maar met begeleiding. Zo is er altijd iemand in de buurt als ze een aanval krijgt. Door epilepsie kan ze niet alles alleen en moet ze soms om hulp vragen. Zo ook nu: maak jij een bus aan voor EsmeeAnne?

Waarom collecteren?

Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Tijdens het boodschappen doen, klussen of onderweg naar je werk. Voor sommigen iedere dag, voor anderen eens per jaar. Maar altijd onverwacht. En het kan ons allemaal overkomen. Mij, je ouders of je kind, in elke fase van het leven. Daarom zijn wij er. Samen maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Tijdens onze collecteweek zamelen we bakken met geld in, zodat onze toponderzoekers kunnen zoeken naar meer begrip van wat er gebeurt in de hersenen, betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven.

Samen zijn we EpilepsieNL. Jij, ik, wij. Eén sterke beweging met maar één doel: samen het leven van mensen met epilepsie beter maken.

Sluit je aan.