Cursus epilepsie de baas

Tijdens deze cursus krijg je tips om te leren leven met epilepsie. Mensen met epilepsie en ouders van een kind met epilepsie kunnen meedoen aan de cursus. Ook partners en andere familieleden zijn welkom. Het doel is om je een steuntje in de rug te geven en te leren hoe je zelf meer de regie in eigen hand kunt nemen. Vrijwilligers geven de cursus. Zij hebben zelf epilepsie of zijn ouder van een kind met epilepsie. Ze putten dus uit eigen ervaring en kennis. Ze hebben een speciale training gevolgd.

We gaan onder andere aan de slag met onderstaande onderwerpen:

  • Leven met epilepsie
  • Balans tussen draaglast en draagkracht
  • Verwerken en doelen stellen
  • Effectief communiceren
  • Stappen zetten

Data

De eerstvolgende cursus ‘Epilepsie de baas’ staat gepland op 25 maart 2023 met een vervolg op 22 april 2023. De cursus vindt plaats in Houten, op het hoofdkantoor van EpilepsieNL.

Er zijn voor bovenstaande data geen plekken meer beschikbaar. Meld je je aan? Dan kom je op de wachtlijst en nemen we contact met je op zodra er ruimte is in de volgende training.

Aantal deelnemers: Maximaal 10 personen kunnen deelnemen.

Kosten: De kosten zijn €40,- per persoon (inclusief lunch). Dit zijn de totale kosten, voor beide dagen.

Vereiste: Om deel te nemen aan deze cursus dien je minimaal een halfjaar geleden de diagnose epilepsie te hebben gekregen.

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Heb je interesse maar wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar edb@epilepsie.nl. Na aanmelding bekijken de organisatoren je aanmelding en kijken ze of de cursus bij jou past en of jouw vraag past bij de cursus.

Aanmeldformulier cursus epilepsie de baas

Uw gegevens

Naam(Vereist)
Wat is je relatie met epilepsie?(Vereist)

EpilepsieNL gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.