Ja, ik meld me graag aan als online collectant.

Epilepsie verstoort nog steeds dagelijks de levens van veel mensen en is niet te genezen. Maar liefst 30% van de mensen met epilepsie blijft aanvallen houden met alle gevolgen van dien. Daarom gaan we in de aanval! Ook jij kunt je steentje bijdragen door online te collecteren.

Online collecteren is leuk en kost weinig tijd. In een paar simpele stappen maak je jouw online collectebus aan en help je mensen met epilepsie en hun naasten. Ga samen met ons in de aanval en maak ook een online bus aan!

Maak nu jouw online collectebus aan!

Miljuschka over haar dochter Felina

"Epilepsie is iets mysterieus totdat je ermee te maken krijgt. Mijn dochter heeft nu zes jaar epilepsie. Er moet meer geld komen voor onderzoek zodat er oplossingen kunnen komen. Wij zijn al jaren in de weer met medicatie en diagnostiek maar nog steeds lopen we achter de feiten aan. Het naarste van alles is dat het maar 1 x goed mis hoeft te gaan. Een onbewaakt moment en het is basta. Dus doneer alstublieft voor onderzoek, zodat er gezocht kan worden naar oplossingen."

Het verhaal van Anne

“Wij zetten ons in voor meer onderzoek want onze zoon Matthijs’ toekomst ging door een epilepsie chirurgie van uitzichtloos naar kansrijk. Door het ‘uitzetten’ van zijn linkerhersenhelft werd hij aanvalsvrij. Van 24 uur per dag aanvallen naar een nieuw leven. Dat gunnen wij iedereen.”

Het verhaal van Dimitri

“Epilepsie frustreert al 30 jaar mijn leven met periodes van heftige aanvallen. Met de juiste medicijnen & behandelingen kan ik toch normaal functioneren met mijn gezin. Ik heb een eigen huis en ik kan werken. Daarom collecteer ik al ruim 25 jaar en haal ik veel geld op voor belangrijke onderzoeken, nieuwe medicijnen en behandelingen.”

Het verhaal van Anja

“Mijn lieve dochter Caro overleed door epilepsie. Zij is mijn inspiratie om de invloed van epilepsie bespreekbaar te maken. Ik geloof in mensen bewust te maken van wat leven met epilepsie betekent, zodat ze minder stigmatiseren. Meer kansen en mogelijkheden voor mensen met epilepsie!”

Het verhaal van Sophia

“Ik heb zelf epilepsie en dat vind ik heel stom. Mijn droom is dat het weggaat, maar daar is goed onderzoek voor nodig. Voor onderzoek is veel geld nodig en dat haal ik op met mijn zelfgeschreven boek.”

Draag je ook je steentje bij? Op ons speciale platform maak je eenvoudig een collectebus aan. Via een linkje naar jouw digitale collectebus nodig je je vrienden uit om een donatie te doen. Via sociale media, WhatsApp, met een QR code of een Tikkie. Veilig, makkelijk en laagdrempelig.

Maak nu jouw online collectebus aan!