Collectenieuws

De collecteweek van het Epilepsiefonds is van 4 t/m 9 juni 2018. Buiten deze week is het niet toegestaan om voor het fonds langs de deuren te gaan met een collectebus. Overigens is collecteren langs de deur maar één manier om geld in te zamelen. U kunt ook een actie organiseren voor het Epilepsiefonds tijdens én buiten de collecteweek.

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte zijn van nieuws over de collecte? Stuur uw e-mailadres naar collecte@epilepsiefonds.nl zodat wij u onze digitale nieuwsbrieven kunnen sturen. Hierin staan actualiteiten, oproepjes en handige informatie.

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de afdeling Collecte, telefoon 030 634 40 63. We helpen u graag.

Collecterooster

Hebt u alle collectedata graag op een rijtje? Het gehele collecterooster bekijkt u hier.

 • Collecteopbrengst

  In 2017 werd voor de 30ste keer landelijk gecollecteerd voor het Epilepsiefonds. Tijdens de collecteweek gingen ruim 20.000 collectanten de straat op. En er is veel geld opgehaald: bijna 1 miljoen euro! Op deze site vindt u een overzicht per provincie.

  Opbrengst collecte 2017
 • Collecto

  Alle collecterende instellingen samen hebben Collecto ontwikkeld, de gratis smartphone-applicatie voor collectanten. Erg handig om op uw telefoon de adressen bij te houden waar u nog een keer langs wilt gaan, maar ook om het collecteren nog leuker te maken.

  Download Collecto voor iPhone of Android
 • Verhalen

  Elk jaar zijn er ruim 25.000 vrijwilligers betrokken bij de collecteweek van het Epilepsiefonds. Wie zijn deze mensen die zich belangeloos inzetten voor de epilepsiebestrijding? Graag stellen we een aantal ‘helden’ aan u voor.

  Collecteverhalen uit het land