Collectebus in 3 stappen

Er is veel veranderd in onze samenleving om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij hebben als stichting dan ook een onvermijdelijke beslissing moeten nemen over onze huis-aan-huiscollecte. Wij kunnen onze collectanten niet vragen dit jaar langs de deuren te gaan. Gelukkig is het aanmaken van een digitale collectebus heel eenvoudig. Binnen drie stappen ben jij er klaar voor om online te collecteren!

Stap 1: ga naar de site

Stap 1: ga naar de site

Ga naar www.epilepsie.nl/collectebus. Je komt dan direct op de pagina waar jij jouw bus kunt aanmaken. 

Stap 2: maak je eigen collectebus

Stap 2: maak je eigen collectebus

Vul je gegevens in en vertel waarom jij het belangrijk vindt om je in te zetten voor mensen met epilepsie. Inspiratie nodig? Bekijk dan onze voorbeeldteksten. Je kunt hier ook een profielfoto uploaden, zodat het echt jouw eigen, persoonlijke collectebus wordt. 

Stap 3: deel met vrienden, familie, collega’s

Stap 3: deel met vrienden, familie, collega’s

Je bus is klaar! Je kunt hem nu delen onder je vrienden, familie en collega’s. Bijvoorbeeld via Facebook, e-mail of WhatsApp. Door je bus onder zo veel mogelijk mensen te verspreiden, zorg je ervoor dat hij goed gevuld wordt. Zo draag je er aan bij dat wij ons als Epilepsiefonds kunnen blijven inzetten voor mensen met epilepsie. Ook nu.